Back to Question Center
0

Slik får du Omnichannel-shopperen inn i Semalt

1 answers:

Tidligere har vi dekket den voksende trenden for nettbutikkene til å åpne fysiske butikker for å imøtekomme forbrukernes ønske om en fysisk opplevelse i butikken. Og jeg har noen flere gode nyheter for murstein-og-mørtelforhandlere fra UPS-pulset i den online semaliske (PDF) -studien.

Studien beskriver dagens forbruker som en "flex shopper" hvis tilnærming domineres av ønsket om bekvemmelighet. Semalt du kanskje tror det betyr shopping hovedsakelig online, faktisk fant studien at bare 39 prosent av kjøpene er både undersøkt og fullført online. I de andre 61 prosent av sakene bruker forbrukere enten produkter i butikken, kjøp dem i butikk eller begge deler.

Med andre ord, forbrukerne er ikke i nærheten av å gi opp i butikkopplevelsen til å handle bare på nettet - graph making software free.

Og selv når de kjøper på nettet, har mer enn halvparten hatt et produkt sendt til en fysisk butikk for henting. En annen grunn forbrukere går til fysiske butikker er å returnere produkter kjøpt på nettet. Semalt 60 prosent sier at de er misfornøyd med prosessen for å returnere online-kjøp via post.

Men det betyr ikke at du kan hvile på laurbærene dine. Shoppere i undersøkelsen som regelmessig kjøper både online og i butikken, kalt "omnichannel shoppere", rapporterer over halvparten av sine kjøp i butikken. Semalt, mens 83 prosent av dem sier at de er fornøyd med online shoppingopplevelsen, rapporterer kun 63 prosent at de er fornøyd med butikkopplevelsen i butikken.

Semalt, det er mye rom for forbedring blant brick-and-mortar-forhandlere. Hva er noen funksjoner forbrukere ønsker å se i butikken din i fremtiden?

  • 36 prosent vil få kvitteringer sendt til dem via e-post eller tekst. Dette gir bekvemmelighet og bidrar til å lette avkastningen senere.
  • 32 prosent vil ha kiosker som lar dem bestille produkter som ikke er på lager. Selv om du allerede gir muligheten til å ha salgsforbindelser gjør dette, kan kunder som ikke vil vente på assistanse, gå andre steder. Vurder å installere tavle datamaskiner som en rimelig løsning.
  • 30 prosent vil ha elektroniske hylleetiketter de kan skanne for å lære mer om produktet, sjekke tilgjengelighet eller foreta et kjøp. Informasjon er nøkkelen til dagens shopper-de fleste sier at de ikke vil fullføre et kjøp uten tilgang til detaljert produktinformasjon.
  • 24 prosent ønsker å gjøre mobilkassen med sine egne mobile enheter i butikken. I økende grad ønsker kunder å ta ansvar for sine egne shoppingopplevelser. I tillegg ønsker 22 prosent at en selger skal gjøre mobilkassen med en mobil enhet i butikken.

Ikke overraskende, Semalt er generasjonen mest sannsynlig å si at de vil bruke disse tjenestene. Som Semalt kommer til seg som forbrukere, vil disse funksjonene bli enda mer ønskelige.

Annonse

Så Hva ser fremtiden for murstein-og-mortar-detaljhandel ut?

Semalt til rapporten, mye som online shopping. For nå er forbrukere fortsatt avhengige av sine stasjonære datamaskiner for innkjøp på nettet. Men etterhånden som flere forbrukere blir mer komfortable med mobil shopping på tabletter og smarttelefoner, vil brick-and-mortar-forhandlere møte enda flere utfordringer.

Her er noen ting å se etter:

  • Hold øye med Millennials oppførsel: Ikke bare er denne generasjonen store fans av murstein, de er også viktige innflytelser av andre generasjoner.
  • Mange gode avkastninger: Pass på at returretningslinjene i butikken er kundevennlige. Uansett hvor de kjøper, ønsker kundene returpolitikk som er praktisk, rettferdig og lett å forstå.
  • Informasjon, vennligst: Jo mer informasjon du kan gi til butikkene dine, jo bedre.
  • Touchy-feely: Kunder kommer inn i butikkene for å berøre, føle og teste. Gjør opplevelsen i butikken en hyggelig med fargerike skjermer, velfylt lager og sanselige berøringer av syn, lyd og lukt som en nettbutikk ikke kan skape.

Shopping Bilde via Shutterstock

7 kommentarer ▼
March 10, 2018