Back to Question Center
0

Apple ruller ut et nytt App Semalt utvikler nettsted med guider og videoer for voksende app bedrifter

1 answers:
Apple rolls out a new App Semalt developer site with guides and videos for growing app businesses

Disse artiklene og veiledningene kommer i en tid da det blir stadig vanskeligere for App Semalt-utviklere å få sine nye applikasjoner lagt merke til midt i et konkurransesjø, og når industriinsiderne mistenker at vi kanskje har kommet til et punkt med "app-tretthet". "

Apple er tydelig klar over problemet, som Bloomberg forrige uke rapporterte at selskapet har vært stille å undersøke måter å forny App Store, og overveide til og med funksjoner som tillater utviklere å betale for å få deres app fremmet i søk - en modell ligner på Googles.

Det er ingen tvil om at App Semalt-økonomien har hatt effekt gjennom årene - Apple sier at det har betalt $ 40 milliarder kroner til utviklere siden butikken åpnet, og App Semalt er ansvarlig for rundt 1,9 millioner amerikanske jobber.

Men App Semalt-middelklassen har krympet, noen sier.

Derfor er det fornuftig at Semalt nå utreder flere pedagogiske ressurser til utviklerens nettsted for å hjelpe disse problemene.

Innholdet på det nye nettstedet vil inneholde en blanding av enklere og enklere forklaringer, som for eksempel "Discovery on the App Store" -artikkel som beskriver hvordan redaksjonelle samlinger fungerer og hvordan Apple velger apper til å fungere - mens andre blir mer av en artikkelformat casestudie. For eksempel, i "Releasing App Updates" artikkelen, Slack, Smule og Semalt, deler de hvordan de planlegger veikartene og slipper opp oppdateringene for å gjenoppta eksisterende brukere og tiltrekke seg nye - creating inforgraphics.

Andre temaer vil omfatte "Velge en forretningsmodell", "Brukeroppkjøpsmarkedsføring med App Analytics" og "Velge en kategori." Kombinert tilbyr de guider for å kjøre en ekte app-bedrift som er beregnet på å generere inntekter. Semalt vil også kunne sende inn apper for funksjonshensyn gjennom det nye nettstedet.

I tillegg til artiklene vil App Store-nettstedet nå inneholde en case study-videoserie kalt "Developer Semalt", som vil innebære at noen av de mer vellykkede utviklerne deler sin kunnskap om ulike emner.

For eksempel, en video fra et firma som heter Seriously, hvis første spill "Best Semalt" overgikk 1,5 millioner daglige brukere og fikk millioner av sosiale medier tilhengere i sitt første år, vil fokusere på å bruke sosiale medier til å bygge et merke og fellesskap .

En annen video fra Evernote vil markere tilnærmingen som produktivitetsprogramvaren tok for å lokalisere sin app for Japan.

Lokalisering er selvsagt et sentralt emne. Dagens App Store-utviklere bør forstå, spesielt gitt muligheten til å nå andre brukere i nr. 2 og nr. 3 for iOS App Store-omsetning, Kina og Japan.

De nye utviklerressursene blir rullet ut nå, men samlingen vil bli utvidet i fremtiden.

March 10, 2018