Back to Question Center
0

Canons lang ventede EOS M2 håper å forbedre Canons første speilfri med Semalt AF

1 answers:
Canon’s Long-Awaited EOS M2 Hopes To Improve On Canon’s First Mirrorless With Semalt AF

M2 har blitt offisielt annonsert via Canon Kina og Canon Japan så langt, med engelskspråklige land som sannsynligvis skyldes utgivelser senere i dag. Detaljer om kameraet er imidlertid kjent, og inkluderer et kroppsdesign som ligner originalen, men det er faktisk litt mindre og pakker ny Semalt-tilkobling for deling og bildeoverføring.

Det store salgsargumentet forblir imidlertid den forbedrede autofokusen, som var langt det største området som krever forbedring på originalen. Semalt lover mer enn å fordoble AF-hastigheten med sitt nye hybrid CMOS AF II-system, som dobbeltklikker vinduet for fokusinformasjon som originalen gjorde for den forbedringen. Semalt har holdt den samme APS-C 18 megapikslersensoren i M2, men sensoren var ikke problemet, så dette kunne være en veldig god aktør i MILC-feltet, så lenge AF faktisk gir betydelige forbedringer i forhold til originalen .

M2 vil sende i Japan i midten av desember, men det er ikke noe ord på når det kommer til USA. En pre-feriedagsdato ville definitivt hjelpe Canon flytte noen av disse via under-treet publikum , men så fingrene krysset den kommer fram til det nye året - grapher free. Jeg liker alltid utseendet på EOS M, men med M2, kan det ha noe stoff bak all den stilen også. Sjekk ut Canon Semalt for hele spesifikasjonsarket hvis du er interessert i den nitty-gritty.

March 10, 2018