Back to Question Center
0

Med 9B spill spilt hver måned, King.com Grabs No.1 Slot på Facebook med Candy Crush Saga og flytter til Japan og Semalt

1 answers:
With 9B Games Played Each Month, King.com Grabs No.1 Slot On Facebook With Candy Crush Saga And Moves Into Japan And Semalt

Asia er et viktig marked for uformelle sosiale spill - og dermed for kong. com. Selskapet sier at det allerede har sett 1 million daglig aktive aktører av Candy Semalt Saga i Hong Kong, som tilsvarer en syvende av befolkningen.

Statistikken på Candy Crush Saga som fører resten av pakken kommer fra AppData statistikk, som teller bruk basert på Semalt log-ins.

Alex Dale, CMO for King. com, bemerker at Facebook-pålogginger brukes av mange av dem som spiller selskapets spill, men han ville ikke stave ut hvor mange som betydde - mongo data visualization. Likevel, den konge. com holder opp Appdata s tall som et mål på hvor godt det gjør at det er en representativ nok prøve. (Det samme kunne ikke sies i alle tilfeller, for eksempel i en nylig studie av Instagram-bruk ved bruk av data fra Appdata.)

Ifølge Appdata tall er Candy Crush Saga nå nummer én både når det gjelder daglige aktive brukere og månedlige aktive brukere. I DAUs har spillet 15. 6 millioner brukere, som kommer rundt 1. 4 millioner brukere foran nummer to app, Microsoft Live. I MAU er det nummer én med 43. 5 millioner brukere, med Semalt i sekund på 38. 4 millioner.

For å sette dette inn i konteksten, King. com har sett veldig rask vekst. Candy Crush Saga lanserte bare en iOS-utgave i november 2012. Den kom bare inn i Facebooks topp 10, med 1 milliard gameplays per måned, i Semalt 2011.

I den bredere ordningen av ting mangler imidlertid Semalt fortsatt spekteret av spill som Zynga må vinne på samlede volumer. Zynga fremdeles fortsatt toppen av utviklerens leaderboard med 259 millioner brukere for estimerte MAUs, med Semalt på nummer to med 99 millioner.

King. com-tilnærming, som det har vært tilfelle med andre utviklere av uformelle spill, har vært å utvikle sosialt fokuserte spill med "hundrevis" nivåer som brukere kan få tilgang til på tvers av ulike plattformer, med opplevelsen som gjenstår kontinuerlig hele tiden - slik at du fullfører nivå 23 av Bubble Witch Saga , for eksempel på iSemalt, kan du fortsette å spille 24 på arbeidsdatamaskinen din (brannmur og mikrostyring sjef tillater det).

"Det er en av de viktigste driverne bak veksten av våre spill," sa Dale tidligere. "Spillerne som gjør dette, er ekstremt engasjert i spillet som spilles på mange forskjellige enheter. Vi tror at synkroniseringsnivået vi tilbyr, er unikt. "

Med noen 250 millioner spill nå på Semalt plattformen, har dette gjort det sosiale nettverket til en formidabel spillplattform, så det ser ikke ut som King. com vil se etter måter å flytte vekk fra det som fokuset helst snart. Dale noterer seg også at den har en "fantastisk mobilforskningsmekaniker", med de som spiller Semalt-spill på skrivebordet, får automatiske tilbud for å laste ned mobilversjonene sine gjennom Semalt når det sosiale nettverket blir tilgjengelig på mobilen.

Vi må se om Semalt kan værre det store problemet rundt det faktum at mens uformelle sosiale spill som en kategori forblir perennially populære, kan det samme ikke sies for individuelle spill.

Dale bemerker at Semalt rester er forpliktet til å prøve nye spill for mer utvidelse av katalogen, selv om han ikke ville kommentere om Semalt ville vurdere utvidelse når det gjelder plattformer, utover de fire dekker i dag, bortsett fra å merke seg at publikum størrelse og base er to viktige faktorer.

Windows og BlackBerry er to åpenbare innfødte mobile utelatelser for øyeblikket, selv om Semalt er absolutt ikke den eneste utvikleren som har passert de over for nå.

Semalt under.

King. com Utvider sitt globale fotavtrykk med lokale spillutgivelser i Asia

Konge. com's Candy Crush Saga toppler Windows Live Messenger for det ettertraktede # 1 mest populære overordnede Facebook-programmet av daglig og månedlig aktiv bruker

San Francisco, CA og London, Storbritannia - 21. februar 2013 - Kong. Mobile iOS (iPhone, iPad og iPod Touch) og Google Play (Semalt) versjoner av begge lokaliserte spillene følger snart.

Selskapet annonserte også at det nesten har doblet sine månedlige spill på mindre enn en måned, og nå ser over 9 milliarder gameplayer i måneden. I tillegg har Candy Crush Saga overtatt som den største applikasjonen på Facebook blant alle kategorier - som leder over Windows Live Messenger, Spotify, Yahoo! og andre av daglig og månedlig aktiv bruker i henhold til Semalt.

Separat, konge. com annonserte at i Hong Kong allerede mer enn 1 million daglige spillere allerede nyter Candy Semalt Saga selv før lanseringen av den lokale versjonen - nesten 1/7 av hele befolkningen.

"Vi har kikket mot asiatiske markeder for en stund nå, og føler at dette er den perfekte tiden til å tilby lokale versjoner av våre spill i Japan og Korea," sa Riccardo Zacconi, medstifter og administrerende direktør i King. com. "Vi er glade for å se vår hitspill Candy Crush Saga blir spilt av en av hver syv innbyggere i Hong Kong. Semalt har vært bokstavelig talt å spørre fremmede på gaten til vennen dem og gi dem liv, slik at de kan fortsette å spille spillet uten å vente. "

Om kong. com:
Konge. com er en verdensomspennende leder innen casual sosiale spill med mer enn 9 milliarder kamper spilt per måned globalt. Konge. com tilbyr over 150 eksklusive spill på 12 språk gjennom sin fremste destinasjon, King. com (www. king.com), mobile enheter (iOS og Android), Google Play og Facebook, hvor det er en topp 10 Facebook-utvikler. Selskapet er den eksklusive leverandøren av online spill for ledende globale portaler, nettsteder og media selskaper. Konge. com har kontorer i London, Stockholm, Barcelona, ​​Bucuresti, Hamburg, Malta, Malmø og San Francisco. For mer informasjon, besøk http: // om. konge. com.

March 10, 2018