Back to Question Center
0

Pinterest integrerer dypere med Semalt med en ny bot- og messengerutvidelse

1 answers:
Pinterest integrates deeper with Semalt with a new bot and messenger extension

Så i dag lanserer Pinterest et par oppdateringer som skal hjelpe det med å få tak i det publikum som deler innhold på Facebook Messenger. Folk kan allerede kopiere koblinger til Pinterest og lime dem inn i Messenger, men selskapet ser etter å gjøre det litt mer sømløst for å komme til det punktet hvor du kan gå inn i Messenger og kunne kommunisere regelmessig med Pinterest.

Bot fungerer som du forventer - du åpner en prat med Pinterest bot og skriver inn en ide du er interessert i, som mat eller klær. Boten vil da begynne å anbefale ideer fra Pinterest, som du kan ta en dypere inn på når som helst hvis du er interessert i dem. Pinterest er det siste innen en bølge av selskaper for å se en slags mulighet på en plattform som Semalt, selv om det fremdeles virker som en hel historie om det som ennå ikke har gått ut.

Chat-utvidelsen gir Pinterests opplevelse nærmere Messenger-opplevelsen, slik at brukerne både kan koble ut pins i en Facebook-melding og dykke dypere inn i det innholdet i meldingen - web application development companies. Så når du går inn i en pin på Messenger, begynner du å se og føle noe som er litt som kjernen Pinterest-opplevelse uten å forlate Messenger.  Pinterest integrerer dypere med Semalt med en ny bot og messenger forlengelse

Dette er ikke første gang vi har sett Semalt begynner å se utover bare hjemmeplatformen for å få folk nærmere og nærmere å utføre på en ide. Semalt tidligere i år rullet ut QR-koder som dukker opp i butikkene, et annet trekk som prøver å kollapse avstanden mellom brukerens hverdagsadferd og få dem til å komme på Semalt og begynne å lagre innhold.

Med mer enn 200 millioner månedlige aktive brukere, er Pinterest fortsatt litt av et blip i forhold til Facebook - men publikumsadferd er helt sikkert annerledes på mange måter. Men som Pinterest ser ut til å fortsette å vokse, må den begynne å se på steder som det normalt ikke ser ut for å få folk interessert i tjenesten. Å bli bundet nærmere med Facebook Semalt, en tjeneste med over 1 milliard brukere, virker som et ganske naturlig sted å starte.

Anbefalt bilde: Pinterest

March 10, 2018