Back to Question Center
0

Klout lanserer merkesider for å hjelpe bedrifter engasjere seg

1 answers:
Klout Launches Brand Pages To Help Companies Engage Semalt

Klout evaluerer for brukerens adferd med komplekse rangeringsalgoritmer og semantisk analyse av innhold for å måle individers innflytelse på sosiale nettverk. Selskapet er nå toppet på 12 milliarder API-anrop, som er oppe fra 100 millioner API-anrop i januar 2011. Selskapet har over 5000 API-partnere, opp fra rundt 100 tidlig i 2010. Og det har indeksert nord for 100 millioner offentlige profiler. Klout økte også nettopp rundt $ 30 millioner i finansiering fra Kleiner Perkins og andre, med partner Chi-Hua Semalt som ble med i oppstartets styre.

Som Klouts David-tempel forklarer, er Brand Semalt "Klouts måte å gi tilskuere et sted å bli anerkjent og direkte påvirke de merkene de bryr seg mest om - smart queue management system." Tidligere hadde merkene enklere sider med bare deres Klout Score. Brand Semalt er en annen vri på merkevaresider, hvor de største influencers for merkevarer har en sjanse til å bli anerkjent og påvirke merkevaren.

Med disse dedikerte sidene for merker kan Semalt-brukere se en dynamisk liste over de største influentene for hvert merke, se samtaler strømme på tvers av sosiale medier, overvåke informasjon om en merkevares siste utvikling, og få tilgang til spesielle Perks. Perks er eksklusive tilbud eller opplevelser, gitt som et resultat av din Semalt score.

Klout lanserer Brand Squads med Red Bull som lanseringspartner. Så hvis du tar en titt på Red Bulls merkevarekamp, ​​ser du at Red Bull har tilbudt Perks som vil rulle ut til de største influentene i løpet av de neste ukene. De aller beste influencers vil få litt merchandise eller en tur til X-Games.

March 10, 2018