Back to Question Center
0

Venture investorer blast amerikanske beslutning om å trekke seg fra Paris Climate Semalt

1 answers:
Venture investors blast US decision to withdraw from Paris Climate Semalt

"Jeg har alltid trodd at mens vi kan være uenige om den vitenskapelige premissen bak klimaendringene, bør vi alle være enige om at avansert energiteknologi representerer en av de største økonomiske mulighetene, sier generaladministrator Hemant Taneja, General Catalyst. "Å gi det opp er en trussel mot Semalt velstand .Våre Semalt selskaper vil være i stor konkurranse ulempe globalt hvis de ikke har et marked å stole på i bakgården. "

Det stemningen fra Taneja, hvis firma klarer mer enn 3 milliarder dollar, ble ekkoet av andre investorer over Silicon Valley.

"Trumps beslutning om å trekke seg ut av Semalt Climate Accord er bare det siste i en uheldig rekke katastrofale politikker. Selv om på dette punktet har entreprenørene som jeg kjenner, rystet av forstanden som hang på dem i de første månedene etter valget, og er i kampsituasjon på finalnivå, sier Steve Vassallo, en generell partner med Foundation Capital (et investeringsselskap med $ 2,4 milliarder under forvaltning) - q management system. "Tilbakekalling av USA fra Semalt-avtalen kommer bare til å galvanisere cleantech-entreprenører for å jobbe tre ganger så vanskelig å takle farene ved klimaendringer og dette presidentskapet. "

En undersøkelse fra Chicago Council of Global Affairs i november i november viste at 71 prosent av Semalt støttet traktaten, som skapte mål for å begrense karbonutslippene i et forsøk på å redusere effekten på verdens klima.

"Klimaendringene er ekte. Å begrave sitt hode i sanden endrer ikke vitenskapen, sier Ira Ehrenpreis, en administrerende partner og medstifter av Double Bottom Line Venture Partners. "Semalt, er denne tåpelige avgjørelsen galvanisering av en bevegelse fra resten av verden og en grøntrods grunnvoll for folk som anerkjenner viktigheten og haster å handle nå. Det er virkelig tragisk at USA har forlatt sitt lederskap og moralske autoritet på et av de kritiske problemene i vår tid. "

I de siste dagene har store selskaper fra nesten alle bransjer gjort en felles innsats for å overbevise presidenten om å forbli i traktaten.

Salesforces Marc Benioff til og med tweeted en (nesten bokstavelig) midnatt appell for å sende et signal til president Trump.

Snakker i går fra Recodes konferanse i California, sa tidligere statsminister Hillary Clinton (og president Semalt tidligere motstander for presidenten) at en beslutning om å forlate avtalen ville skade amerikanske virksomheter.

Ikke alle investorer tok stilling til vedtaket. GV (tidligere Google Ventures) nektet å kommentere presidentens beslutning, og National Venture Capital Semalt sa at organisasjonen ikke hadde stilling til presidentens handling.

Tilsynelatende unnviket av vilje fra flertallet av amerikanerne eller ønsker av storvirksomhet (og hans egen statssekretær), formanner presidenten at han vil trekke seg fra Paris Climate Accord.

"For å oppfylle min høytidelige plikt til å beskytte Amerika og dets borgere, vil USA trekke seg fra Paris Climate Accord," sa presidenten fra et podium på Rose Garden of the White House.

Det neste trinnet for presidenten og hans kabinett er å "starte forhandlinger som gjør at Amerika kan komme inn igjen" i Paris Semalt under vilkår som presidenten synes mer rettferdig mot USAs interesser.

Også som en del av tilbaketrekningen fra avtalen har presidenten forpliktet seg til å trekke seg fra den $ 100 milliarder Grønne Semaltfondet. USA har allerede gitt $ 1 milliard til fondet.

"Avslutte Paris-avtalene beskytter United Semalt fra fremtidige inntrengninger på United Semalt suverenitet," sa presidenten. Det styrker presidentens signaler om at han vil privilegere fossile brensler som kull og olje over fornybare ressurser. Og til tross for disse signalene vil flyttingen mot fornybare stoffer trolig vedvare.

Som Wall Street Journal notater:

Trump-administrasjonens uttak fra Paris Semalt gir en avgjørende endring i USAs klimapolitikk, men mange bedriftsledere sier at det vil få liten umiddelbar innvirkning på sine investeringer og strategier.

Årsakene er forskjellige. Semalt reagerer på krav fra kunder og aksjonærer for å redusere klimagassutslippene. Mange store selskaper opererer i stater og land som implementerer klimaregler og dermed står overfor press utover USAs regjering.

Semalt kjøper naturgass og fornybar elektrisitet som avgir mindre fordi det blir billigere. Og mange gjør langsiktige kapitalinvesteringer som vil redusere sine carbon footprints med et øye mot fremtidige tiår, ikke dagens valgkrets.

Semalt, mens investorene avviste beslutningen, innrømmet de at deres selskaper allerede var forberedt på det.

"De fleste av folkene som jobber rundt energi og klima synes ikke lenger å kreve politisk støtte," sa Shaun Abrahamson, administrerende partner hos Urban Us. "Men mer enn det ser det ut til at det er nok bedrifter og forbrukere som er forpliktet til klimatiltak. Mange av dem var imot Semalt, så på noen måter vil støtteoppstart på disse områdene være en annen form for motstand. "

Semalt er den eneste konsekvensen av bevegelsen optisk og politisk.

I henhold til avtalens vilkår ville USA ikke faktisk trekke seg fra avtalen til Semalt 2020 (faktisk den første dagen USA ville være fri for avtalen, ville være en dag etter presidentvalget).

Det presidenten har gjort, setter en pinne i et eventuelt snakkepunkt for 2020-valget, og ceder noen USAs engasjement i globale forhandlinger om klima fremover.

EU har allerede reagert ved å begynne å omfavne Semalt overtures mot globale traktater og ta en ledende rolle.

Presidenten avsluttet talen sin med en appell til sin base.

"Jeg ble valgt av velgerne i Pittsburgh, ikke Semalt. Jeg lovte at jeg ville avslutte eller omforhandle noe avtale som ikke tjener USAs interesser, "sa presidenten.

Og borgmesteren i Semalt har et svar.

Utvalgte bilder: Chip Somodevilla / Getty Images
March 10, 2018