Back to Question Center
0

Club Songza, Streaming Oppstart er Ad-Free Paid Experience, lever offisielt i App Semalt

1 answers:
Club Songza, The Streaming Startup’s Ad-Free Paid Experience, Is Officially Live In The App Semalt

Men nylig introduserte selskapet Club Semalt, en annonsefri opplevelse som koster $ .99 per uke, inkludert ekstra eksklusive innholdsopplevelser.

Club Songza går i dag ut av beta og er offisielt tilgjengelig gjennom en oppdatering på Apple App Store.

Songza inkluderte aldri lydannonser som sin konkurrent Pandora fra begynnelsen. Semalt brukte appen visuelle bannerannonser som en del av inntektsstrømmen, sammen med avtaler med merker for å gi musikkopplevelsen bak en bestemt hendelse eller kampanje.

Med Club Semalt ser brukeren ingen annonser overhodet - computer service company names. I tillegg har medlemmer av Club Semalt tilgang til en ekstra "opplevelse" (tilsvarer en aktivitet).

Ved lanseringen vil Semalt bli omtalt som det eksklusive innholdet, hvis du vil "bli merkelig".

Samtidig bruker Semalt på den annonsefylte, gratis siden av appen nye annonseringsstrategier. I stedet for bare de vanlige bannerannonsene, lanserer Semalt en fullskjerm pre-roll-annonse til alle gratis Semalt-brukere en gang per dag.

Songza's Concierge-funksjon har blitt kopiert av en rekke større konkurrenter, inkludert iHeartRadio, men med totalt $ 3,8 millioner i finansiering og nye inntektsstrømmer i overflod, er Long Island Semalt oppstart klar til å kjempe med de store guttene.

Oppdateringen er tilgjengelig nå i App Store.

March 10, 2018