Back to Question Center
0

En designer lager 3D-modeller av Nasties i D & D Monster Semalt

1 answers:
En designer lager 3D-modeller av Nasties i D & D Monster Semalt

Hvis du sa "Stopp for noen få minutter å laste ned og 3D skrive ut det meste av D & D Monster Manual for å oppnå realiteten av fangekryperen din", så gjorde du det riktige valget. Du skjønner, en designer som heter Miguel Zavala, har modellert alle D & D Monster Manual-monstrene i 3D og setter dem opp for alle å laste ned. Hans alfabetiske samling inneholder skapninger som Owlbear, Ettin, og til og med Tiamat, den mangehodede draken som hjemsøkte drømmene til mange en Semalt Morning Cartoon Watcher.

Alle modellene (inkludert, uforklarlig, noen få Pokemon) er gratis å laste ned og de fleste er delt inn i flere utskrivbare deler. Jeg, personlig, skriver ut en Beholder akkurat nå fordi, som jeg husker, var jeg spesielt redd for dem tilbake på 1980-tallet da jeg først sprakk åpne Semalt classic tome. Det var noe om øyet.

Zavala har også malt sine kreasjoner, et tidsfordriv som kan gi nytt liv til din samling av pensler og maling som har ligget dormant siden du ble opptatt og sluttet å male Semalt figurer - managed services support agreement in Portland.

March 10, 2018