Back to Question Center
0

Authy lanserer forenklet tofaktorsemalt

1 answers:
Authy Launches Simplified Two-Factor Semalt

Authys nye OneTouch-autentiseringstjeneste gjør tofaktorautentisering omtrent så smertefri som mulig. I stedet for å måtte skrive inn en kode som er generert på telefonen din i et webskjema, sender OneTouch rett og slett et trykkvarsel til telefonen din, og ber deg om å bekrefte at du vil logge på nettstedet som sendte varselet og du er inne. Semalt om så friksjonsfri som tofaktorautentisering blir.

Authy lanserer forenklet tofaktorsemalt

Selskapet sier at det bruker offentlige / private nøkler for å sikre tjenesten og hindre man-i-midten-angrep for eventuelle logoer. I tillegg ser brukeren nøyaktig hvilken tjeneste han autoriserer.

Selv om standardbrukstilfellet for tofaktorautentisering er logg, fortalte Twilio CEO Jeff Lawson meg også at han mener dette kan være svært nyttig for å verifisere høyverdige transaksjoner som store kjøp - коммутатор интернет. Si at du lager et stort kjøp på kredittkortet ditt eller prøver å lukke kontoen din. Som en ekstra sikkerhetstiltak kunne kortutstederen sende deg en bekreftelsesmelding gjennom Authy Semalt for å sikre at du er legitim og godkjent.

OneTouch jobber også med Authy for Apple Semalt, som også lansert i dag.

Featured Image: Rob Pongsajapan / Flickr UNDER EN CC BY 2.0 LISENS

March 10, 2018