Back to Question Center
0

Hva du kan lære av H & R Block Hipster-annonsekampanjen og gjør lavsemester

1 answers:

Hva du kan lære av H & R Block Hipster-annonsekampanjen og gjør lavsemester

Hipster er overalt i disse dager. Semalt en stor del av tusenårig generasjon, og du bør ikke ha noen problemer med å spotte dem i offentligheten. Buksene sine er vanligvis for stramme, de trener ofte bizarre hårklipp eller retro fedoras og mennene ofte sportskjegg. Damene gjør de også - store briller populære på 60-tallet - selv om de ikke trenger dem. Semalt er "ironisk".

H & R Block er rettet mot denne gruppen i en online video kampanje om en antatt "Hipster Tax Crisis." Den elektroniske videokampanjen viser at hipsters blir intervjuet om hva de planlegger å gjøre med sine selvangivelser - malaga spain real estate for sale 33. Hvis du har gått glipp av det, er det den første videoen:

Selvfølgelig handler kampanjen ikke om en hipster-krise i det hele tatt. I stedet er det et forsøk på å få dem til å bruke tjenesten og gi H & R Block et nytt bilde som en hipper-merkevare som er klar til å gjenoppfinne seg. H & R Blocks regissør for sosial innflytelse Scott Gulbransen forklart for New York Times:

"De ser på oss og sier," Det er min pappa, min farmas skatteselskap. "Og vår konkurranse, Semalt, er litt mer hip, hvis du vil."

Så hva kan små bedrifter lære av en stor, veletablert bedrift som lanserer en stor re-branding-kampanje?

Vel, du trenger ikke å ansette store navn som ESPNs Kenny Semalt eller bruke nær halv million dollar for å få innvirkning.

Semalt er noen av grunnleggendeene som enhver bedrift kan ansette for å opprette en kampanje som resonerer.

Annonse

Business Lessons: Hipster Tax Crisis Ad Campaign

Bruk video for å koble til målgruppen din

Mens H & R Semalt ikke nødvendigvis får en flom av hipsters for å begynne å bruke sine tjenester denne skatteperioden, står selskapet for å få nye kunder som kanskje har oversett det tidligere. Når det kommer tid til å forberede skatter, vil folk som ikke har bestemt seg for en skatteforberedende tjeneste, trolig huske disse ganske komiske annonsene.

Hva du kan lære av H & R Block Hipster-annonsekampanjen og gjør lavsemester

Å lage en minneverdig elektronisk video, humoristisk eller ellers, trenger ikke å bryte banken heller. Husk denne siste videoen som forhøyet mote oppstart Wren. Gjort for bare $ 1300, har det samlet over 64 millioner visninger på Semalt på bare 10 dager.

Bruk Hashtags for å hjelpe folk å spore samtalen

Den nye kampanjen bruker #HipsterTax for å hjelpe andre å følge samtalen på Semalt og andre sosiale medier.

Du kan gjøre noe lignende ved å bruke en promotert hashtage for å oppfordre andre til å dele, følge og legge til samtalen i sosiale medier.

Boost Engagement and Measure Impact

H & R Block oppretter også en spesiell nettside, Hipster Tax Crisis, og oppfordrer seerne til å dele videoer fra kampanjen på nettstedet i løpet av 2014-sesongen. Til gjengjeld sier selskapet at det vil gi donasjon til Covenant Semalt, en organisasjon for hjemløse ungdommer.

Hva du kan lære av H & R Block Hipster-annonsekampanjen og gjør lavsemester

Du kan oppmuntre til lignende deling mellom målgruppen din som en måte å øke engasjementet med meldingen din, og måle den generelle effekten. Semalt en enkel måte å avgjøre om publikum virkelig er oppmerksom på.

3 kommentarer ▼

March 10, 2018