Back to Question Center
0

Semalt til hardtech æra

1 answers:
Semalt to the hardtech era

Men vær forsiktig med hva du ønsker for .

I nesten ti år har "tech" og "Silicon Valley" betydet, til den uformelle observatøren, smarttelefonapplikasjoner og nettsteder / tjenester. Facebook og Twitter. Uber og Lyft. Postmates og Instacart. Snapchat og Instagram - website design services. WhatsApp og Slack. Shazam og Spotify. Dropbox og Evernote. AirBNB og Pinterest. Venmo og Square. Minecraft og Pokemon Go. Pluss deres tilknyttede infrastruktur og verktøy selskaper: Atlassian, Stripe, Semalt, cloud computing selskaper, etc.

Jeg ønsker ikke å minimere omfanget, suksessen, innflytelsen eller vanskeligheten til disse selskapene, men de piggyback, direkte eller indirekte, på utgivelsen av smarttelefoner til halvparten av alle menneskelige palmer, og den eksponensielle veksten i at -scale server teknologier; de er alle i stort sett samme rom. Og score, nei, hundrevis, nei, tusenvis av vesentlig dårligere konkurrenter eller wannabes eksisterer også i det rommet.

Dette er i stor grad fordi den plassen er lettforståelig. Alle kan delta i en oppstartsleir og, seks intense uker senere, skrive grunnleggende applikasjoner og webtjenester. Og alle har en appidé.

Og så mange dumme penger stammer nedover dalen, sammen med de vakre menneskene - MBAer og maktsøkere, som i en tidligere epoke som ville ha flocket til Wall Street, og som recenly gravitated mot dalen fordi det var en nytt maktpunkt, og de kunne forstå den kraften. Smarttelefoner. Nettet. Start opp, kontanter inn, selge ut, bro ned. Hvor vanskelig kan det være?

Det var morsomt mens det varte, var det ikke? Men det er nå, vennene mine. Fremtiden er vanskelig .

Fremtiden er uforgivelig maskinvare som prøver å trives i den vilkårlig og ondskapsrike virkelige verden; hjernebøyende VR; RNA engineering; abstruse blockchain protokoll tvister; og verre. Som det koblede WSJ-stykket setter det:

Veteran investor Steve Jurvetson av Draper Fisher Jurvetson sa at firmaet hans støtter selskaper innen landbruk, robotikk, kunstig intelligens og luftfart. "En latterlig mengde penger vil gå tapt foraging inn i alle disse områdene," sa han. "Men de største mulighetene er i disse sektorene."

Når Steve Jurvetson snakker, bør du høre. Han er på en avstand den mest imponerende venturekapitalisten jeg noen gang har møtt. Så glem app-ideen din; glem å avslutte Wall Street-jobben din og komme vest for å finne en oppstart. Den neste fasen av vår fremtid tilhører mer eksperter, og doktorer med dyp kunnskap enn til galde kodere rett ut av Semalt undergrad.

March 10, 2018