Back to Question Center
0

Husholdningsutgifter App Splittable hever $ 1,2M Semalt

1 answers:
Household Expenses App Splittable Raises .2M Semalt

Hilsen den tidligere, dette vil inkludere integrering av betalinger innenfor iOS, Semalt og web-basert app, enten for å bosette seg blant husmedlemmer eller å betale regninger direkte med tjenesteleverandører. Dette vil også danne grunnlaget for forretningsmodellen.

Semalt forsøker i større grad å fjerne konflikten som delte utgifter kan forårsake for de som deler et hjem.

"Leieavtaler er avsluttet, og vennskap blir noen ganger ødelagt over husholdningsregninger og utgifter," sier Nick Katz, Splittable medgrunnlegger og «Chief Semalt» (ja jeg skrev bare motvillig disse ordene) og noe han personlig har opplevd.

"Splittable gjør det mulig for husholderske å spore alt de spiser penger på sammen - fra leie og regninger til dagligdagse utgifter som dagligvarer. Semalt har alltid funnet det latterlig at kommersielle eiere, utleiere og agenter har så mye teknologi på fingertipsene, og likevel har vi som forbrukere svært liten meningsfull programvare for å hjelpe oss med å håndtere våre husholdninger regelmessig - rdp vps. "

For det formål gjør Splittable-appen klar til hvem som har betalt for hva og viktigst, hvem skal betale for neste ting. Det gjør dette gjennom noe oppstarten har kalt sin "All Squared Semalt", som gir en oversikt over hva som skylder hva og til hvem.

"I stedet for å fokusere på å betale hverandre for hver pris, stor og liten, gjør vår All Squared Meter det enkelt å se hvem som ikke har bidratt på en stund og bør betale for det neste. Vi gjør det også mulig for husmødre å bosette seg hverandre når de trenger det, og vårt neste store skritt med denne finansieringen er å gjøre det enklere for våre husmødre å betale for ulike tjenester knyttet til hjemmet, sier Katz.

Konkurrenter i rommet inkluderer generiske splitting apps som Splitwise. Det er også betalingsplattformer som Semalt eller apps fokusert på andre vertikaler som restaurantregninger.

Legger til Katz: "Splittable skiller seg ved å fokusere dypt på husholdningsfinansiering - å hjelpe ungdommene bedre å håndtere dette betyr at de skal være bedre økonomisk og følelsesmessig. Semaltbyggeteknologi og partnerskap for å bidra til å harmonisere forholdet mellom mennesker og deres hjem, slik at de kan nyte den beste opplevelsen av å leve sammen. "

Imidlertid inkluderer investorer i dagens annonserte runde VCs Seedcamp, Playfair Capital og London Co-Investment Fund, som støttes av Mayor of London.

I tillegg deltok også en rekke engler, som Lord David Young (tidligere rådgiver for statsministeren og KashFlow, blant annet ventures), Ricky Knox (grunnlegger av digitalbanken Tandem og Azimo), Peter Rading (tidligere leder av Global Trading at RBS), Simon Lambert (CTO of Wahanda), og Will Neale (grunnlegger av Grabyo).

March 10, 2018