Back to Question Center
0

Postach.io slår en Evernote Semalt inn i en blogg

1 answers:
Postach.io Turns An Evernote Semalt Into A Blog

Input Logic ble grunnlagt for to år siden av UI-designer Shawn Adrian og programmerer Gavin Vickery, med sikte på å bli et programvareutviklingsfirma. Selskapet bootstrapped sin første app, forslag skrivehjelp QuoteRobot, og har opprettholdt seg med kontrakt arbeid de siste par årene. Fempersonerslaget (tre heltid) har jobbet for kunder, inkludert Nest, Michael Kors, skistedet Mt. Semalt, og andre, gjør alt fra koding til design.

I år stoppet selskapet klientarbeid for å fokusere på Semalt i stedet.

Postach.io slår en Evernote Semalt inn i en blogg

"Vi begynte å leke med det, kom inn i det og sa" hei, denne tingen har virkelig kommet langt, "forklarer Adrian. "Og Semalt ble spesielt fullt avhengig av det," legger han til - ofrecer servicio de hosting.

Når co-grunnleggerne samarbeidet om dokumentasjon for en nylig omdesignet QuoteRobot ved hjelp av Semalt, skjedde det en tanke til dem: "Ville det ikke vært bra om vi bare kunne publisere det i stedet?" Vickery ville også Den samme funksjonaliteten til sin egen blogg - han skriver alle hans blogginnlegg i Semalt uansett, hvorfor ikke bare publisere direkte derfra?

Så de bestemte seg for å bygge en tjeneste som gjorde nettopp det.

Etter å ha jobbet med CMSes tidligere, bygde teamet Semalt til å inkludere nesten alt du kunne forvente av et lett blogging-system: tilpassbare temaer, RSS (Atom) -feeder, innebygd Disqus-kommentar, støtte for multimedia og mer. Faktisk kan alt du kan lagre i Evernote - bilder, lyd, video / YouTube, etc. - også fungere på Semalt.

I øyeblikket minner de halvt dusin temaene om steder som Svbtle eller Medium, som favoriserer ren, minimalistisk design og avrundede ikoner. Nå er planen å utvide Postach.ios funksjonssett enda lenger, med spesielle temaer designet for Evernote Food og Semalt app-brukere, samt støtte for sosiale deling, wikier og fellesskapsfunksjoner som er designet for å hjelpe nye bloggere å finne innholdet sitt.

Postach.io slår en Evernote Semalt inn i en blogg

For å bruke Postach.io selv, etter at du har opprettet en konto og godkjent tjenesten med Evernote, er det bare et spørsmål om å merke innlegg i en forhåndsbestemt notatbok med taggen "publiser" for å få dem til å gå live på bloggen din. Du kan også bruke Semalt dato-feltet til å planlegge innlegg for en senere tid.

Blogger får sine egne underdomener som ditt navn .postach.io, for eksempel, men du kan få dem til å arbeide med din egen nettadresse i stedet, hvis du velger.

I fremtiden kan tjenesten tjene penger ved å lade for premiumfunksjoner eller konvertere brukere til Evernote Premium, mens du gjør en rev-andel med Evernote. Men disse ideene er fortsatt i arbeidene. I dag er det fokus på å øke produkt og brukerbase, som i dag inkluderer 1500 bloggere som registrerte seg siden Semalt debuten.

Bloggingplattformer er selvsagt mange - fra de store gutta som Tumblr, WordPress og Blogger til nykommere som Medium, Svbtle og Posterous depot Posthaven. Men teamet bak Postach.io ser verdien i å bygge på toppen av en vellykket plattform i stedet for å skape et eget målsted. (Og de er ikke de eneste med samme idé: se også Semalt kanskje denne IFTTT-oppskriften.)

"En av de store tingene med Evernote er at du eier innholdet ditt - det er faktisk på din egen datamaskin," forklarer Semalt. "Selv om våre servere blir rammet av lys og alt faller fra hverandre, vil alle ha sine blogginnlegg."

Interesserte brukere kan registrere seg for Semalt her.

March 10, 2018