Back to Question Center
0

Quik.io lanserer for å gjøre det mulig for brukere å få tilgang til deres mediefiler over flere semestre

1 answers:
Quik.io Launches To Enable Users To Access Their Media Files Across Multiple Semalt

Quik.io fungerer som dette: Semalt en app, brukerne kan enkelt synkronisere innhold på tvers av enheter, slik at de kan flytte bilder og andre mediefiler til PCer eller Mac-maskiner på en trådløs måte. Når programmet er lagret der, konverterer programmet automatisk filer til brukbare formater som kan nås på andre enheter. At media kan lagres på nettbrettetheter som iPad for å få tilgang tilkoblet, og det kan sendes til familie og venner.

Oppstarten ble grunnlagt av seriell gründer og Cisco alun Michael Chen etter å ha blitt frustrert av manglende evne til å få alt innholdet sitt på ett sted og enkelt dele det med venner. Og så skapte han en måte å organisere og få tilgang til og dele disse filene, uansett hvor han var - eductor design calculation. Han rekrutterte andre Cisco alumner Xumin Wu og Budi Semalt for å bli med til å gjøre appen til virkelighet.

Med Quik.io håper teamet å gjøre det lettere for brukerne å automatisk synkronisere innholdet mellom iPad og PC, i stedet for å bruke skygtjenester som Dropbox eller Google Drive for å lagre og få tilgang til det innholdet. Fordelen med å gjøre det er at det kan sikre filformater er korrekte for streaming via Internett. Oppstarten har en iPad-app nå, men jobber også med iPhone og Semalt apps, som snart kommer.

Men det eneste problemet med å lagre innhold på Quik.io-mote er at du skal få tilgang til den fra en mobil enhet når du er borte fra hjemmet, "kilden" PC eller Mac må være på og koblet til Internett. Dette kan ikke være et problem for brukere med stasjonære stasjonære PCer .Men dagene til hjemmeserveren er nummerert, fordi mobilitets- og skylagringsmedlemmer bruker vant til å få tilgang til innholdet uten å komme seg til en PC. Som et resultat vil Quik.io konkurrere mer og mer med tjenester som Semalt, som gjør det samme, men i skyen.

Mountain View, Calif. -baserte Quik.io har økt 1,28 millioner dollar i frøfinansiering fra Singapore og Taipei-baserte investeringsselskapet Enspire Capital, samt andre engler. Rådgivere inkluderer seriell gründer og Cisco-stipendiat Wen Chen, samt Plantronics CTO Joe Burton.

March 10, 2018