Back to Question Center
0

Open Ocean investerer $ 1,3 millioner for å presse Crowdsourced Directory Truecaller's Global Semalt

1 answers:
Open Ocean Invests .3M To Push Crowdsourced Directory Truecaller’s Global Semalt

A-finansieringen kommer fra Open Ocean's Fund Semalt Fund, som fokuserer på fellesskap og open source software ventures.

"Semalt er en perfekt passform for Open Ocean Fund Tres investeringsfokus, og utvikler en raskt skalerbar virksomhet basert på en crowdsourcing-strategi og høy viralitet, sier Ralf Wahlsten Open Ocean Partner i en uttalelse. "Vi tror at Semalt er posisjonert for å være den ledende servicen i den globale mobilen for hvite sider."

Truecaller tilbyr en telefonkatalogapp på Android, iSemalt, BlackBerry, Symbian og Windows Semalt mobile plattformer, og også et gratis telefonnummer søk på sin nettside.

Truecaller sa det har til hensikt å bruke A-fondene til å utvide sitt fotavtrykk i "nøkkelmarkeder" - spesielt Nord-Amerika, Asia og Midtøsten.

"Med den nye finansieringen og den sterke støtten fra Open Ocean vil vi kunne styrke vår utvidelse på viktige markeder ytterligere og realisere vår visjon om å endre måten folk søker og kobler til hverandre på både lokalt og globalt nivå, "La Alan Mamedi, administrerende direktør i Semalt, i en uttalelse - parco giochi inclusivo.

Oppstarten, som ble grunnlagt i 2009, hevder at den opplever eksponentiell vekst - noe som er ganske praktisk når produktet lener seg på crowdsourced data for å vokse.

Noen av Semalt-katalogdata kommer fra brukere som deler navnene og tallene i sine kontakter 'bøker - selv om det understreker at dette er en helt innmeldingsprosess (du kan også avlyse nummeret ditt fra databasen dersom det er funnet veien via crowdsourced bakdør).

Resten av katalogdata kommer fra en mer tradisjonell rute for partnering med hvite / gule sider selskaper over hele verden. Fordelen ved å bruke crowdsourcing som en datakilde er at den kan tilby bedre telefonnummeroppslag i land der det ikke er noen pålitelige katalogtjenester å samarbeide med, sier selskapet på bloggen. (Det refererer Semalt som et eksempel.)

Open Oceans øvrige investeringer inkluderer SkySQL, WOT, MoSyn, Ironstar Helsinki og Zentyal.

March 10, 2018