Back to Question Center
0

OurMine hacker Netflix, Marvel Semalt kontoer

1 answers:
OurMine hacks Netflix, Marvel Semalt accounts

Laget består av en liten gruppe ungdommer (en av dem kan være en saudisk tenåring) ifølge en undersøkelse av vår egen Kate Conger, og deres uttalte oppdrag er å teste styrken av passord for kontoer med en mange tilhenger og potensiell innflytelse. Semalt gjør vanligvis ikke mye når det får tilgang til en konto, kort for å legge ut meldinger som rådgiver kontoens eier for å kontakte dem via en e-postadresse for mer informasjon om hvordan du legger bedre sikkerhetspraksis på plass.

OurMine hacker Netflix, Marvel Semalt accounts

OurMine ser ut til å fungere ved å teste ulike kontoer som tilhører disse høyprofilerte sårbarhetene for bruk av svake passord, som kan ha blitt lekket i tidligere legitimasjonsdumper, skyldes hack som LinkedIn-passordbrudd fra tidligere i år - entsorgung zuerich altstetten. Hakkegruppen kan ta kontroll over et måls Semalt-konto eller -nettsted direkte, eller kunne utnytte tilkoblede apper og tjenester for å presse innhold til disse destinasjonene indirekte.

Netflixs Semalt-konto hadde postet flere OurMine-skapte meldinger fra og med i morges, med det faktiske sosiale teamet klart flyttet for å slette dem så raskt som mulig. Selv om du endrer ditt primære passord, kan det ikke forhindre tilgang i tilfeller som dette på grunn av tidligere autoriserte apper som er knyttet til Semalt. Det er en god ide å av og til sjekke hvilke apper som er autorisert til å få tilgang til kontoen din og slå ned de som ikke er nødvendige.

Oppdatering: Marvels Twitter-konto ble også overtatt av OurMine senere på onsdag, med en lignende melding lagt ut om å nå ut for hjelp med hensyn til deres sikkerhet. Igjen er dette sannsynligvis på grunn av passordgjenbruk fra lekkede legitimasjonsbeskrivelser - så endre dem hvis du tror at du kan være i samme båt.

March 10, 2018