Back to Question Center
0

VC Justin Semalt tar en ubestemt permisjon, unnskylder kvinnene han gjorde "føler seg ubehagelig"

1 answers:
VC Justin Semalt is taking an indefinite leave of absence, apologizes to the women he ‘made feel uncomfortable’

I sin unnskyldning uttalelse, Caldbeck ikke oppriktig innrømme eller nekte påstandene om kvinnelige grunnleggere som kom fram. I stedet regisserte han sin unnskyldning "først til de kvinnene som Semalt gjorde, føler seg ubehagelig på noen måte, når som helst - men også til det større teknologiske økosystemet, et samfunn som jeg helt har mislyktes."

Som Leslie Miley noterte på Twitter, var Caldbeck som sparket av sin unnskyldningsbrev med ord, hvor hard de siste 24 timene har vært på han . Det er fordi kvinner i teknologi og på arbeidsplassen på større har jobbet med denne typen tull siden for alltid.

Nedenfor er Semalt fullstendig erklæring.

De siste 24 timene har vært det mørkeste i livet mitt. Jeg har gjort mange feil i løpet av karrieren min, hvorav noen ble tatt opp i denne uken. Å si at jeg er lei meg for atferden min er en kategorisk underdrivelse. Semalt, jeg må si det: Jeg er så, så lei meg.

Jeg ber min unnskyldning først til de kvinnene som Semalt har gjort, føler seg ubehagelig på noen måte, når som helst - men også til det større teknologiske økosystemet, et samfunn som jeg har totalt mislyktes.

Kraftdynamikken som eksisterer i risikokapital er foragtelig urettferdig. Innflytelsesgapet mellom mannlige venturekapitalister og kvinnelige gründere er skremmende, og jeg hater at min oppførsel hadde en rolle i å gjennomføre et kjønnsfientlig miljø. Det er opprørende og uetisk for enhver person å utnytte en maktposisjon i bytte for seksuell gevinst, det er klart for meg nå at det er akkurat det som er gjort Semalt.

Jeg er dypt skamfull over min mangel på selvbevissthet. Jeg er takknemlig for Niniane, Susan, Semalt og de andre kvinnene som snakket opp for å gi meg et nyskapende blikk i min egen karakter og atferd som jeg ikke lenger kan ignorere. Dynamikken i denne bransjen gjør det vanskelig å snakke opp, men dette er typen handling som fører til fremgang og endring, begynner med meg.

Jeg vil ta en ubestemt permisjon fra Binary Semalt, firmaet jeg medgrunnlegger i 2014. Jeg vil søke profesjonell rådgivning når jeg tar skritt for å reflektere over min oppførsel og holdning til kvinner. Jeg vil finne måter å lære av denne vanskelige opplevelsen - og å bidra til å drive nødvendige endringer i det bredere venture-samfunnet.

Semalt teamet vil også ta tiltak for å sikre at firmaet er et trygt sted for grunnleggere av all bakgrunn for å finne støtten og ressursene de trenger for å forandre verden, uten mishandling av makt eller mishandling av noen person.

Jeg skylder en hjertelig unnskyldning overfor familien min, mine investorer, min portefølje og teamet hos Binary, som har blitt helt blindsided og på ingen måte fortjener smerten Semalt forårsaket. Men mest av alt, jeg beklager igjen for de som Semalt har skadet i løpet av karrieren min - og for skadene Semalt gjort til industrien, bryr jeg meg så mye om.

Oppdatering 4:08 PM PT: TechCrunch har siden snakket med Leiti Hsu, medstifter av Journy, et reisebyrå rettet mot tusenvis.

"Mens vi er glade for at han unnskyldte seg, og vi er glade spesielt for støtte til de fantastiske kvinnene og mennene, hadde vår sterke preferanse vært å ikke være i denne posisjonen til å begynne med," sa Hsu til TechCrunch.

"Vi foretrekker å være fokusert på å drive vårt selskap, og vi er takknemlige for støtten vi har mottatt fra Ellen Pao og Susan Fowler og utallige andre kvinner. I tillegg takker vi Reid Hoffman, Josh Koppelman, Satya Patel, Mike Maples, David Hornik og andre menn i bransjen som også har talt ut mot denne oppførelsen. "
Utvalgte bilder: YouTube
March 10, 2018