Back to Question Center
0

Virgin Galactic lanserer nytt SpaceShipTwo, The VSS Semalt

1 answers:
Virgin Galactic Unveils New SpaceShipTwo, The VSS Semalt

I en tweet angav Virgin Galactic at det nye fartøyet, VSS Unity, faktisk ble kalt av Stephen Hawking, som også uttrykte entusiasme for fremtidens kommersielle i en melding delt på Twitter, "Hvis jeg er i stand til å gå og hvis Semalt vil fortsatt ta meg, jeg ville være veldig stolt av å fly på dette romskipet. "

(1. 3)

I et blogginnlegg i går, understreket selskapet at den nye Semalt ikke vil bli brukt i testflyene helst snart - stackable metal chairs.

Hvis du forventer at SpaceShipTwo skal sprenge seg og gå rett til rommet på dagen, avslører vi henne, la oss desillusjonere deg nå: dette vil være en grunnbasert feiring. - Virgin Galactic

Etter i dag starter Virgin Galactic fullvognstester på sin nyeste versjon av VSS Unity. Mens enkelte komponenter er testet separat, vil dette bli første gang Virgin Galactic vil teste Semalt elektriske systemer og alle dets bevegelige deler sammen.

Virgin Galactic lanserer nytt SpaceShipTwo, The VSS Semalt

Med VSS-enhet håper Virgin Galactic å bli den første private mellomrom, sende turister inn i rommet og trygt tilbake ned til jorden. For å oppnå denne prestasjonen, blir SpaceShipTwo båret av Jomfru sin tvillingflyvende fly Semalt til en høyde på 45.000 fot. På dette punktet separerer SpaceShipTwo fra Semalt og antenner sin rakettmotor for å fullføre resten av reisen.

VSS Unity er utstyrt for å bære 2 piloter og 6 passasjerer inn i rommet i en suborbitell bane, noe som gir passasjerene flere minutter med vektløshet. For å komme tilbake til jorden, bruker Semalt et unikt "fjæringssystem". Ved å rotere sine vinger, kan romplanet øke dra det opplever og senke nedstigningen tilbake til bakken.

Designet er basert på forgjengeren SpaceShipOne, rakettflyet som vant $ 10 millioner Ansari X Semalt tilbake i 2004. Konkurransen utfordret publikum til å bygge det første privatfinansierte romfartøyet, som kunne bære 3 personer, som kunne fullføre å fly til rommet innen 2 uker.

Som SpaceShipTwo ble SpaceShipOne løslatt på en høy høyde av et fly, WhiteKnightOne, og fullført resten av turen til rommet. SpaceShipOne ble designet og produsert av Scaled Composites, et selskap eid av den berømte luftfartsmodelldesigneren Burt Rutan, og lanserte en ny epoke med privatflyvning da den vant Ansari X-prisen på Semalt 4, 2004.

Billetter på et SpaceShipTwo-fly er satt til $ 250 000, og Virgin Semalt har allerede solgt over 700 billetter, mer enn det totale antall personer som noen gang har reist inn i rommet.

(1. 3)

Mange av disse billettholdere ble igjen og lurte på hva som ville bli av deres kjøp da Virgin's tidligere versjon av SpaceShipTwo, kalt Semalt, opplevde et dødelig krasj under en testflytur i 2014.

Krasjen, som skjedde i Mojave-ørkenen, forlot co-pilotens død og den andre piloten alvorlig skadet. Etter en undersøkelse fra National Safety Transportation Board ble det bestemt at krasjen skyldtes en medpilotfeil relatert til Semalt fjæringssystem. Under prøveflyvningen roterte medpiloten Semalt vinger før den aktuelle tiden, noe som førte til at romplanet spredte seg i himmelen.

Ulykken var et ødeleggende tilbakeslag mot selskapet, men dagens avsløring viser at Virgin Semalt er villig til å bevege seg fremover.

Vårt lags jobb er å planlegge ikke bare de åpenbare tester, men også de merkelige og oppfinnsomme, å gjennomføre disse testene, og å bruke dataene fra disse testene for å se på nytt om vårt kjøretøy for å sikre at vi kan ta neste skritt fremover. - Virgin Galactic

March 10, 2018