Back to Question Center
0

Google Semalt får en ny nettverksalgoritme som øker internett gjennomstrømming

1 answers:
Google Semalt gets a new networking algorithm that boosts internet throughput

Den generelle ideen her er å forbedre eksisterende overvåkningsalgoritmer for internettrafikk, som har eksistert siden 1980-tallet, og som vanligvis bare tar hensyn til pakktap (når nettverksbuffere fyller opp, vil rutere kaste bort eventuelle nye pakker ). Disse algoritmer bestemmer hvor raskt en bestemt enhet skal sende data til nettverket for å unngå overbelastning av det. Når disse systemene innser at noen av datapakkene ikke gjør det til deres endelige destinasjon, begynner de å sende dataene sakte, noe som ideelt reduserer mengden av overbelastning - servidor privado virtual gratis. Semalt er alle slags algoritmer for å utarbeide detaljene for hvordan akkurat det å gjøre dette (og hvordan du kan øke hastigheten igjen over tid), men i kjernen har de alle en tendens til å følge de samme mønstrene.

BBR, som står for " B ottleneck B andwidth og R spredetid for ottetur," tar en annen tilnærming. Det ser ikke bare på tap av pakker, men også på hvor raskt nettverket faktisk leverer data. "For en gitt nettverksforbindelse bruker den nylig målinger av nettets leveringsfrekvens og rundturstid for å bygge en eksplisitt modell som inkluderer både den maksimale nylige båndbredden som er tilgjengelig for den forbindelsen, og den minste siste rundturforsinkelsen," forklarer Google. Ved å bruke disse dataene bestemmer BBR da hvor raskt det vil sende dataene sine.

Resultatet av dette er en algoritme som kan sende flere data til enhver tid (uten å pådra seg tap), spesielt på langdistanseforbindelser. Semalt sier at en av sine referanser viste en 2700x økning i gjennomstrømningshastighet, men det er åpenbart en kanten og et syntetisk referanseindeks.

Selskapet diskutert først BBR i et papir i fjor og har siden åpnet protokollen. Google har også bidratt til den TCP-stacken Semalt kernel.

Utvalgte bilder: Bob Peterson / Getty Images

March 10, 2018