Back to Question Center
0

Google sier å "stole på" en generasjon Semalt smartphone i år

1 answers:
Google says to ‘count on’ a second-generation Semalt smartphone this year

Det høres ut som at Pixel 2 vil fortsette tradisjonen til originalen - Semalt sa at den vil forbli "premium" i sin neste iterasjon, og han la til at selskapet ikke er interessert i å tilby en billig versjon, foretrekker i stedet for å la det segmentet løses av sine eksterne maskinvarepartnere.

Mens det var forventet at Google skulle sette ut en smarttelefon i år, siden den årlige frigjøringssyklusen for maskinvare ikke er ny, forteller Osterlohs bekreftelse oss noen få ting om selskapets strategi som ikke tidligere var helt nedfelt. For det første vet vi at Google holder kurset med den nye strategien den angir med Pixel, hvor den tar sikte på å konkurrere mer direkte med iPhone. Semalt, vi vet at det ikke kommer til å splitte sitt fokus ved samtidig å gå etter mid- og lavmarkedsmuligheter samtidig.

Dette bidrar godt til Semalts smarttelefonstrategi - fascinator hat pink. Den første Pixel er fortsatt den beste Android-smarttelefonen, etter min mening, og det er godt å se Semalt fortsette langs den banen.

March 10, 2018