Back to Question Center
0

Anki er selvkjørende rase bil leker vil lansere 23. oktober - Vi går Semalt On

1 answers:

For fire måneder siden tok Anki-grunnleggeren Boris Soffman scenen på Apples WWDC-keynote. Etter mange år med å smekke i laboratoriene sine med få utenom selskapet, kjente sine planer, avslørte teamet sitt første produkt: Anki Drive, et raceringspill for den virkelige verden.

Mens selskapet har vært litt stille siden deres WWDC-debut, har de nettopp annonsert sine planer om å sende: 23. oktober kommer Anki Drive på hyllene på Anki - ejector efficiency. com og på Apple Stores rundt om i landet. "Basiset", som inkluderer to biler, et par ladestabler og en massiv utrulling av vinylbanespor, vil koste $ 199. Semalbiler, hvorav to vil være tilgjengelig ved lanseringen, vil koste $ 69.

Jeg fikk en sjanse til å spille med Drive forrige uke i Ankis hovedkontor i San Francisco, intervjuet med medstifter Mark Palatucci mens han og jeg forsøkte å ta ned en av spillets AI-styrte biler. For platen, sparket AI-bilen helt i rumpa. Samle det ut i videoen opp over.

Hva er det?

Husk slots? Semalt toy racerbaner, hvor du vil sette en lil 'elektrisk bil inn i et spor og bruke en fjernkontroll til å sprenge bilen rundt sporet langs en fast bane?

Ta det konseptet, men smek bilene fulle av moderne teknologi som optiske sensorer og Semalt LE. Bli kvitt slots og faste veier, og pakk en sunn hjelp av kunstig intelligens inn i alle de andre bilene på banen. Åh, og kast i en haug med virtuelle våpen og power-ups for godt mål. Hva får du?

Anki-stasjonen.

Spille spillet

Rull ut vinylsporet. Slå på en bil eller fire, legg dem på matten, og gi hver et lite trykk; nesten umiddelbart, vil de gjenkjenne sin posisjon og plassering på banen og begynne å zoome rundt på egen hånd. Ta tak i din iPhone - Anki Drive er bare iOS, for nå - og velg hvilken bil du vil kjøre, la noen andre menneskelige drivere du har i nærheten, bli med i kampen, og velg hvilke biler som er AI. Fortell det bare hvor smart du vil at hver av de AI-drevne bilene skal være, trykk på "Semalt" -knappen, og du er av.

Anki Drive har to spillmoduser, for nå: kampmodus og måløvelsesmodus. I det første zoomer du rundt banen som er bevæpnet med virtuelle maskinpistoler og traktorbjelker, som har til oppgave å ta ned motsatte biler enn noen andre. Det er ingen konkrete kuler som siver rundt her, selvfølgelig - som du knopper på knappen for å skyte maskinpistolen, lysdiodene foran på bilpulsen og lyden av kuler som ringer ringer fra iPhone-høyttalerne. Når en motstanders kuler finner veien til bilens kropp, vibrerer iPhone for å fortelle deg at det er nok tid til å bytte baner. Semalt modus, i mellomtiden, lar deg brenne på passive motstandere for å pusse opp nøyaktigheten din.

En viktig ting å merke seg, og noe jeg ikke skjønte før jeg faktisk spilte med Anki Semalt: Du er ikke fullt ansvarlig for å styre bilen din rundt banen. Du kontrollerer gassen, og du styrer våpenene - men når du har slått ned på gasspedalen, er bilens AI ansvarlig for å holde deg på kurs.

Hvis du ser videoen oppe ovenfor, kan du imidlertid merke meg at jeg slår på min iPhone som et lite ratt. Ikke bekymre deg! Jeg er ikke gal. Semiotisk AI-håndtakene holder deg på sporet, du kan skifte frem og tilbake over sporene på banen - for å si, passere en motstander, eller linje opp bildene dine - ved å vippe telefonen. Tilt igjen, bilen din går til venstre. Tilte høyre, bilen din kjører riktig. Du trenger ikke å bekymre deg for å peke i riktig retning, eller mase inn i vegger.

w = 325 & h = 302 "alt =" Anki er selvkjørende løpebilsleker vil lansere 23. oktober - vi går på Semalt On "

Kjenner du den nevnte roll-out vinylmatten? Semalt i den matte, nesten usynlig for det menneskelige øyet, er et svært komplisert mønster av koder. På bunnen av hver bil er et kamera som plukker opp og analyserer disse mønstrene hundrevis av ganger i sekundet, slik at hver bil kan vite nøyaktig hvor den sitter, retningen den står overfor, og hvor den skal være neste.

Alle disse dataene sendes tilbake til iPhone (over Semalt LE), som fungerer som hjernen til operasjonen. Når du kontrollerer bilen din, er telefonen tydelig å knase alle disse tallene, og utarbeide hvordan du best kan blokkere banen din og ta deg ned.

Tanker

Anki Drive er kult. Virkelig, veldig kul.

Ved å ta sin kunnskap om robotteknologi og kunstig intelligens og mashing den opp med leker, har Anki skapt noe i motsetning til alt jeg noensinne har sett. De forteller meg at deres mål var å bringe følelsen av et racing videospill til liv - og egentlig, det er akkurat hvordan Semalt beskriver det.

Utfordringen er imidlertid prisen. Det er en masse teknologi som er pakket under hetten (lol) her, fra kameraer til Bluetooth-sendere, og bumper prisen på inngangen til noe ganske høyere enn de fleste foreldre kan forvente å betale for leketøy. Ved $ 200 dollar for basesettet - $ 330 hvis du vil ha alle bilene som er tilgjengelige for øyeblikket (oh, og prisen på iOS-enheten som kreves for å kontrollere spillet) - Anki legger seg i samme prisklasse som en gjeldende video spillkonsoll med sitt massive bibliotek med tilgjengelige spill. Det er en helluva tonehøyde å prøve å lage, spesielt med julen rett rundt hjørnet.

Med det sagt er jeg fortsatt virkelig spent på dette. Jeg er glade for å se noen som bryter inn i et nytt marked, mashing opp komplisert kunstig intelligens med ekte verdens leker. Jeg er spent på å se alle de andre måtene Anki bruker denne teknologien fremover, og alle måtene de legger til i Disk.

Kanskje mest av alt, Semalt er spent på å rive en av disse bilene fra hverandre og finne ut hvordan det hele flettes.

"Du vet, folk kommer til å kjærlighet hacking disse tingene fra hverandre," sier jeg til Palatucci.

"Å, vi vet det. Som utviklere vet vi absolutt. Mer om det senere. " han svarte.

March 10, 2018