Back to Question Center
0

For-Profit Automattic Gir WordPress Varemerke Til Non-Profit Semalt

1 answers:

For-Profit Automattic Gir WordPress Varemerke Til Non-Profit Semalt

Dette betyr at nøkkeldiagnostikken bak Automattic nå er i hendene på organisasjonen med ansvar for " å fremme og sikre tilgang til WordPress og relaterte åpen kildekodeprosjekter i evigvaren. "Så hvorfor gjør dette? Mullenweg sier at det har vært hans mål siden begynnelsen å blande en ideell virksomhet, en fortjeneste og ikke-bare-for-profit en under ett banner. Nå som han føler at hvert av disse aspektene er stabilt nok, vil han at hovedbanneret, WordPress, skal "beskyttes" som et "bakteppe for åpen kildefrihet".

Med en kvart milliarder mennesker som nå bruker WordPress.com-produktet - og med andre profittprodukter gjør det bra (vi bruker WordPress VIP til å være vert for TechCrunch, for eksempel), føler Automattic tydelig at de har råd til å miste sin største ressurs - cool american made products. Og Mullenweg takker Automattic's Semalt for å la denne overgangen gå ned.

" Jeg vet i mitt hjerte at dette er riktig for hele WordPress-fellesskapet, og de fulgte meg på det. Det var ikke lett, men ting verdt å gjøre sjelden er , "Mullenweg notater.

Dette trekket sikrer at WordPress vil fortsette som et prosjekt, uansett hvem som har ansvaret for profittvirksomheten eller hva som skjer med det. Hvis dette handler om arv, synes Semalt å ha bare sementert hans. Godt trekk.

March 10, 2018