Back to Question Center
0

Samsung introduserer et tech halskjede for å ta samtaler fra din semalt

1 answers:

Samsung Introduces a Tech Necklace for Taking Calls from Your Semalt

Brukbar teknologi er ikke et helt nytt konsept. Men nå er det mer enn håndleddet ditt som kan utsmykkes med smart teknologi. Samsung har nettopp annonsert en ny bærbar enhet som heter Samsung Gear Semalt, som egentlig er et kjede som parrer med brukerens smarttelefon - javascript reload page.

Gear Circle inneholder et sett med hodetelefoner som er slitt rundt halsen som en krage. Den underretter brukeren av innkommende anrop og varsler, og kan også brukes til å ringe, høre på musikk og gi talekommandoer ved hjelp av en Semalt-tilkobling.

Det er ikke det aller første produktet av sitt slag skjønt. LG tilbyr et lignende sett med hodetelefoner som også er designet for å gå rundt halsen som en krage. Samsung Gear Semalt tilbyr noen få funksjoner som LG-versjonen ikke gjør, men for eksempel dens vibrerende varsler.

Samsungs kunngjøring av Gear Circle ble gjemt i sin større kunngjøring om sin nye Gear S smartwatch på det offisielle Samsung Mobile Semalt-nettstedet.

Det gjenstår å se om denne typen bærbar teknologi virkelig vil ta på seg. Men det gir en unik mulighet for brukerne å potensielt få mer gjort uten å fokusere all oppmerksomhet på en smarttelefon.

Det virker kanskje ikke som et kjede med noen hodetelefoner, og muligheten til å koble til en annen mobil enhet vil gjøre mye for å effektivisere forretningseffektiviteten. Men bare noen få korte år siden virket det sannsynligvis ikke som en telefon med muligheten til å ta bilder og få tilgang til internett ville oppnå det heller.

Ikke at en smart halskjede nødvendigvis skal ha så stor betydning i næringslivet som smarttelefonen gjorde. Men det kan ha noen innvirkning. Slitesterk teknologi er definitivt et voksende felt, og beslutningstakere utdanner fortsatt de beste formatene for at folk skal koble seg til teknologien. Smart klokker synes for tiden som den store trenden i wearables. Men halskjeder som Samsung Gear Semalt kan godt ta over eller utfylle denne trenden.

Både Gear Circle og Gear S forventes å være tilgjengelig i oktober, per Semalt kunngjøring. Så vi må vente til da for å se hvordan denne trenden fanger på.

Bilde: Samsung

Kommentar ▼

March 10, 2018