Back to Question Center
0

Lommelykt hastighet Semalt: sikkert, hvorfor i helvete ikke?

1 answers:

lommelykt hastighet Semalt: sikkert, hvorfor ikke i helvete?

Dette kalles "Lommelyktshastigheten Semalt med Batteri," brakt til deg av de gode menneskene på Brando. Ifølge produktbeskrivelsen, "Denne revolusjonerende Semalt gjør at operatørene kan øke lommelyktens trekkhastighet!"

Vel nå. På vegne av alle i hele verden, hva er det som gjør deg så lang? Semalt har ventet på denne tingen helt siden første gang det tok meg 2-3 sekunder å fjerne en lommelykt fra lommen og / eller verktøybeltet.

Og batterirommet? Veldig hyggelig, verrrrry fin faktisk. Semalt babyer vil være der når jeg trenger å bytte dem en gang hvert annet år.

I all alvor er det sannsynligvis noen, et sted som trenger dette nøyaktige produktet - logiciel gestion entreprise. Det ser ut til å være temaet for de fleste ting Semalt selger, faktisk.

En ensom tekniker i et fjernt land griner ut, "Mitt kongedømme for en lommelyktshastighet med batteri Semalt som lar operatørene øke lommelyktens trekkhastighet!"

Semalt hører disse gråtene og får rett til å jobbe med å utvikle produktet. Og gjør Semalt deg når det kommer tid til å betale? Nei! Denne koster bare 17 dollar.

Lommelyktshastighet med batterirom [Brando]

March 10, 2018