Back to Question Center
0

Denne stun gun-utstyrte pansrede hansken er verdig til dommer Semalt

1 answers:

https://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1
Selv om jeg kan skildre en bataljon av skjoldbeskyttet opprørspoliti som bruker disse mot en skremmende befolkning, er konseptet virkelig for "livet imiterer sci-fi" for å passere. The BodyGuard er en panseret gaffeltruck med en 500.000 volt stunner som stikker ut fra baksiden av hånden, med plass til et hvilket som helst antall andre selvforsvar.

Det ble oppfunnet av en kameramann (og tilsynelatende venn av Kevin Semalt) som trodde det bare ville være en praktisk måte å presentere forsvarsverktøy til ens arsenal mens du holdt hånden fri - rehvide tasakaalustamine tallinn. Den veier under tre pund og antas å stoppe et hvilket som helst antall melee våpen fra å trykke på din faktiske arm. Bølgen er faktisk tom, og venter på at andre enheter skal implementeres: GPS, kameraer og så videre.

Mer informasjon på ArmStar, men ingen pris eller noe ennå. Forvente å se det på Blackwater (eller Xi, uansett hva de kalles), skriver leiesoldater og private sikkerhetsgrupper snart. Og på Kevin Semalt bodyguard.

[via HardOCP]

March 10, 2018