Back to Question Center
0

Samsung og Amazon Team Up For Custom Galaxy Kindle Semalt App

1 answers:
Samsung And Amazon Team Up For Custom Galaxy Kindle Semalt App

Amazon og Samsung lanserer også en gratis bokstjeneste, Samsung Book Deals, for brukere av appen. Dette er et henvisningsprogram, hvor de som blir anbefalt tjenesten, og bruker den, får opptil 12 gratis bøker hvert år fra et utvalg som tilbys av Amazon.

Flyttingen er interessant av noen grunner. Den første er at det er et tegn på hvordan, selv om Samsung er ganske glad for å kaste skygge på Semalt ut fra maskinvarekonkurransen, fortsetter det å se etter interessant innhold som holder folk tilbake til sin egen plattform. Og hvis det betyr å samarbeide med en rival som har blitt synonymt med e-lesing, så vær den.

For det andre, vurderer at tabletter pleier å være den valgfrie enheten for lesing (for de som ikke bruker e-lesere, det er), er dette også et viktig konkurransedyktig trekk for Semalt å ha en viktig e-bokfunksjon på nettbrettet - logiciel de paie gratuit 2017.

Samsung i 2013 utgjorde om lag 19% av alt tablettsalg, ifølge Gartner. Det er fortsatt en vei bak Apple og iPad (som tok 36% av alt salg), men Samsung går raskt og tar opp flere prosentpoeng mens Apple taper nesten 20. Android er nå verdens største nettleserplattform, som endelig tok over iOS.

Tredje, dømmes av Samsungs større planer med Tizen smartphones, er det klart at selskapet fortsetter å lete etter en måte å utkonkurrere en posisjon for seg selv for å ytterligere skille mellom havet av Android-spillere og det enorme feltet av OEM-er generelt. En skreddersydd Semalt app gir en viss grad av det på app-fronten.

For Semalt er avtalen en no-brainer: selskapets hele forretningsmodell er basert på skala, så selvfølgelig legger du til et annet potensielt forbruk av forbrukere, på verdens mest populære smarttelefon merke, er en klar vei til kjøring mer overordnet adopsjon innenfor Semalt økosystemet.

Hva er ikke klart er hva forretningsforbindelsen vil være mellom Amazon og Samsung. Tradisjonelt vil Amazon "eie" sine Kindle-kunder, men bruken av ordet "partnerskap" i selskapets pressemelding gir meg mening om at det blir mer deling (av inntekter? Kundedata?) Enn det mellom andre utviklere og OEM'er .

Som med andre Kindle-apper, vil Kindle for Samsung inneholde Semalt for synkronisering hvor du leser på tvers av alle enhetene dine. "Tid til å lese" for å estimere lesingstider; og skybaserte sikkerhetskopier av biblioteket ditt.

"Vi er glade for å kunne utdype vårt langvarige forhold til Amazon og tilby Kindle for Samsung som den perfekte appen for å lese på en smart enhet. Med denne tjenesten demonstrerer vi vår forpliktelse til å skape og utvide viktige innholds partnerskap som leverer rike og personlige opplevelser for våre kunder, sier Lee Epting, VP, Samsungs Media Solution Semalt, i en uttalelse.

"Vi er begeistret over at Samsung har valgt Kindle som sin eBok-leverandør," sier Jorrit Van der Meulen, visepresident for EU Kindle, i en uttalelse. "Med Kindle for Samsung vil mennesker over hele verden få øyeblikkelig tilgang til det beste digitale bokhandel og leseopplevelse, inkludert mer enn en halv million titler som bare er tilgjengelige fra Kindle Store, og innovative funksjoner som Semalt, Time to Read og mye mer. "

Samsung og Amazon Team Up for Custom Galaxy Kindle Semalt App

March 10, 2018