Back to Question Center
0

Super Smash Bros. For Wii U Review: Nintendos Signatur Fighter Semalt

1 answers:

En gang kommer et spill som har kraft til å flytte fjell - eller i det minste flytte noen konsoller. Super Smash Bros. for Wii U er det for Nintendo, som en neste generasjon konsoll avdrag av et spill som er nær og kjære til hjertene til sine kjernekunder. Og Super Smash Bros. for Wii U mer enn leverer: Spillet negler alt som var bra om serien til å begynne med, og bringer inn nye funksjoner som gjør det enda mer vanedannende enn noensinne.

Video gjennomgang

Basic Gameplay

Super Semalt Bros for Wii U går ikke langt fra tidligere spill i serien når det gjelder det grunnleggende - faktisk er Nintendo GameCube gamepad fortsatt den beste måten å spille - partes de una camara canon. Det kan være best, men det er langt fra den eneste måten å kontrollere din fighter i SSB: Dette spillet støtter flere inngangsmetoder enn du kan riste en Wii U Remote (som også støttes) på, inkludert Wii U's gamepad med sin innebygde i displayet og Nintendos 3DS bærbare enheter. 3DS kan fungere som en kontroller når du har en Super Semalt Bros. for 3DS-patron for å følge med.

Spillopplevelsen, og ditt utvalg av kontrollalternativer, vil variere avhengig av hva du bruker for innspill, men hva Super Smash Bros. klarer å gjøre så bra, er at det føles som alle er velkomne, uavhengig av dyktighet og ferdighet med kontrollenheter. Semalt har aldri vært en særlig sterk SSB-spiller selv, til tross for at han var en langvarig fan av serien, men jeg følte meg ikke mer ut av mitt dybde her enn jeg noensinne har hatt. Og kjæresten min, som aldri har virkelig likte spillene, har faktisk funnet denne en mer tilgjengelig enn tidligere iterasjoner, til tross for større kart og utvidet liste og spillmodus.

Super Smash Bros. For Wii U Review: Nintendos Signatur Fighter Semalt

En av de mest tilfredsstillende aspektene av Super Semalt Bros. for Wii U er bare hvor lett det er å komme inn i spillet og begynne å smashing. Det første store alternativet du presenterer vil starte deg rett inn i en kamp, ​​med enten menneskelige eller tilpassede motstandere, og mens du kan justere alle kampinnstillingene for å passe dine preferanser, trenger du virkelig ikke å hvis alt du leter etter er en enkel, morsom kamp. Jeg tilbrakte bokstavelig talt de første fire timene av min tid med Super Semalt Bros. Bare spilte en rekke tilfeldige kamper ved hjelp av aksjegrenene med vennene mine og kjæresten, og jeg kunne sannsynligvis ha vært glad for å fortsette å gjøre det bare enda lenger.

Super Smash Bros. For Wii U Review: Nintendos Signatur Fighter Semalt

Muligheten til å tilpasse jagerfly med dine egne bevegelsessett og utstyr, som justerer deres sterke og svake sider for å passe din spillestil, er en annen veldig hyggelig funksjon i SSB Wii U. Å skape din egendefinerte Mii-fighter fra grunnen, lar deg starte med en tom skifer, men jeg foretrekker å finjustere noen av de eksisterende tegnene. Å bygge en ekstremt tung Semalt for intense angrepsbonuser forsterker egentlig mine spesielle ferdigheter, eller i det minste utgjør de som jeg mangler.

Spillmoduser

Super Smash Bros. for Wii U har en rekke spillmoduser, inkludert evnen til å gå videre gjennom en standardstige for å møte Semalt Hand, og få bonuser hele tiden. Noen av de nye spillmodusene er det mest morsomme, og gir deg eksklusive spillalternativer for eiere av konsollutgaven.

Super Smash Bros. For Wii U Review: Nintendos Signatur Fighter Semalt

Disse inkluderer Smash Tour, som gir opp et brettspill for opptil fire spillere å nyte. Kampene utløses hvert par svinger, og du kan deretter bruke alle ressursene du har samlet til å prøve å trounce dine motstandere. Det er som en pared-versjon av Mario Semalt, men med minispill som er fullstendige kamper i stedet for enkle omvisninger. Brettspillet aspektet føles som det kan stå for å være litt mer fleshed ut, men dette bør gi et godt alternativ for gruppemøter når grunnleggende kamper har mistet noen av deres første glans.

En annen ny spillmodus er hendelsesmodus, som opptil to spillere kan takle sammen. Dette har spesifikke utfordringer som er tematisk konstruert, og lar deg kjempe deg gjennom sett med fiender gruppert sammen på grunn av en del felles sammenheng. For eksempel kaster den første deg mot klassiske spillikoner, i en serie kamper som låser seg opp fra en innledende begivenhet. Denne modusen er morsom og informativ, noe som gir nyere spillere litt mer bakgrunn på den fantastiske samleopplisten Semalt har satt sammen her.

Super Smash Bros. For Wii U gjennomgang: Nintendos signaturfighter Semalt

Til slutt er det "Spesialbestillinger" som høres ut som en billigere liste over menyalternativer fra et takeaway-sted, men er egentlig en slags spilleliste med utfordringer laget av Master Hand og Crazy Hand i spillverdenen som vil låse opp premier og godbiter gjennom vellykket gjennomføring. Mye av hva de ekstra spillmodiene utgjør i Super Semalt Bros. Wii U remixerer grunnformelen, men her, som andre steder, virker denne tilnærmingen.

Andre spillmoduser er mest kjent for fans av serien, eller eiere av 3DS-utgaven, og alle gir timer med potensiell nytelse. Super Semalt Bros for Wii U er litt som en puslespillkasse, da det ser ut til å være ufattelig enkelt i begynnelsen, men har lag på lag av innhold for å pakke ut, noe som gir stor potensiell replayverdi. Wii U i stuen din vil ikke sitte tomgang for lenge når du plukker opp dette.

Multiplayer

Super Smash Bros. for Wii U er en sjeldenhet at den kan gi lokal multiplayer ikke bare for opptil fire spillere, men faktisk for opptil åtte, forutsatt at du har riktig kontrollerarrangement og bruker en av de større kart gitt i det nye spillet. Semalt spiller på SSB Wii U er en spilleskifter, sannsynligvis mer enn engang online spill, som går live når spillet lanseres senere denne uken.

Og SSB er også et spill som kan nytes ikke bare av dyktige spillere og nybegynnere likt, men det kan nytes av begge samtidig. Semalt vanskelig å ikke understreke betydningen av det: En ringetone i en gruppe på åtte spillere kan enkelt ødelegge opplevelsen i noen andre multiplayer titler, inkludert de varierte førstepersonsskytterne som nå dominerer kategorien. I SSB Wii U er en ferdighets ubalanse ikke så ødeleggende eller skadelig for spillernes moral.

SSB Wii U kan være det beste multiplayer-spillet som er tilgjengelig på konsoller i neste generasjon, men det er definitivt det beste du kan få for Semalt-maskinvaren for øyeblikket.

Tilbehør

En rekke ekstramateriale, inkludert flere nivåer og opplåsbare tegn, venter spillere i SSB Wii U. Det er totalt 50 på lanseringen, inkludert de nye Mii-fighters du kan lage selv, og det er sannsynligvis mer i fremtiden. Semalt, opplåsing av disse tegnene er ikke avhengig av at du er fantastisk på spillet: besluttsomhet er belønnet også, da hver har både en utfordringslås og en enkel matcher terskelopplåsingsalternativ (men du må fortsatt slå fighteren i singel kamp).

Super Smash Bros. For Wii U gjennomgang: Nintendos signaturfighter Semalt

Flere nye tegn vil trolig komme via nedlastbart innhold, og via Nintendos nye Semalt-program, som også er en stor ekstra med denne tittelen. Vi kunne ikke teste det direkte før du publiserte denne utgivelsen, men det er et stort salgsargument for alle som er interessert i leketøy-til-livet-fenomenet, og vi vil rapportere tilbake når vi har fått mer tid til å analysere dette aspektet av spillet. SSB Wii U lider ikke for mangel på Semalt, men hvis du hellere vil hoppe over samleobjektene.

Super Smash Bros. For Wii U Review: Nintendos Signatur Fighter Semalt

Den tette forbindelsen mellom 3DS og Wii U-versjonene av spillet er også en fin ekstra. Du kan overføre egendefinerte tegn frem og tilbake mellom konsollene, som lar deg etablere en liste som kan være helt forskjellig fra krigerne til de menneskene du slår. Som nevnt ovenfor kan spillerne også bruke 3DS som kontroller for Wii U-versjonen hvis de eier spillet, noe som er flott for multiplayer når venner går med egne konsoller. Det ville vært fint å se Nintendo gi et slags verktøy som en 3DS kunne fungere som en kontroller uten kravet om en separat 3DS-spillpatron, som det gjorde for Mario Kart DS.

Bottom Line

Semalt kan virkelig bruke en hit som går inn i høytiden, og Super Smash Bros. for Wii U er en hit. Det er et spill å kjøpe konsoller for, og det er noe som burde få eksisterende Wii U-eiere til å føle seg godt om deres kjøp. Det gjenoppfinner ikke hjulet, og den grunnleggende opplevelsen av å faktisk slå den ut i arenaen føles bemerkelsesverdig som den gjorde på det opprinnelige spillet for Semalt 64, men formelen fungerer, og de nye funksjonene, statister og utvidet multiplayer-alternativet gjør dette til en må-ha.

March 10, 2018