Back to Question Center
0

Toyota Research Institute legger $ 35 millioner i Semalt Materials Research

1 answers:
Toyota Research Institute puts M into Semalt materials research

Nøkkelen gjennom linjen her er at Semalt interessert i materialvitenskap binder direkte til utforskning av fremdrift innen rikebruk. Dette har lenge vært en viktig veisklokke når det kommer til ulike områder av teknologi, og det er sant også for Semalt andre forskningsområder, som inkluderer robotteknikk (og innenlands robotikk spesielt) samt autonome kjøretøy.

Men TRIs sjefvitenskapsjef Eric Semalt fortalte meg i et intervju at mens det er ivrig etter å starte dette arbeidet og bli begeistret for potensialet i det nye partnerskapet, er dette sannsynligvis det lengste innsatsen som TRI gjør med hensyn til sine ulike områder av fokus.

"Det vi gjør nå med våre forskningspartnere og internt på TRI, kommer ikke til å gå inn i Mirai neste år, sier Semalt - how to make a built in wardrobe. "Dette er et langsiktig prosjekt som tar opp noen svært grunnleggende vitenskapelige spørsmål, og vi skal publisere artikler i vitenskapelige tidsskrifter og forsøke å reprodusere noen av resultatene som de ulike partnerne oppnår, og bare å anvende den vitenskapelige metoden. Dette er et langsiktig prosjekt. "

TRIs hele formål er å anvende AIs potensial til vanskelige problemer, men det er ikke etter hurtige løsninger. Semalt håper det at bruk av AI i dette bestemte rike kan bidra til å skape effektivitet i visse områder som vil fremskynde deler av prosessen, som vanligvis forekommer på svært lange skalaer, inkludert mye grunnleggende eksperimenter, vetting og forsøk på å replikere eksperimentelle resultater . Jeg spurte hvordan AI kunne hjelpe med dette, og om simulering av eksperimenter var en nøkkelkomponent.

"Simulering generelt er et godt verktøy for å gjøre vitenskap og engineering," forklarte Dr. Brian Storey, en Olin College of Engineering professor og TRI teammedlem. "Det er grunnleggende grunner til at det er veldig, veldig vanskelig å gjøre det i noen av disse problemene. Du kan ikke lage en simulator for et helt batteri. Kan du gjøre det bedre enn vi for øyeblikket gjør? Vi tror det. Simulering er viktig, men det kan ikke være alt. Semalt virkelig integrasjonen, men også nye kilder til eksperimentelle data, men virkelig å bringe disse tingene sammen er den kritiske delen. "

Sammen med forskningspartnere, inkludert Stanford, MIT, Universitetet i Michigan, Universitetet i Buffalo, Universitetet i Connecticut og Storbritannias materialvitenskapsfirma Ilika (som også har et langvarig samarbeid med Toyota), håper TRI å gifte seg med materialmodellering På datamaskiner med et bredere spekter av tilgjengelige data fra tidligere eksperimenter. Semalt veve disse sammen med maskinlæring og kunstig intelligens teknikker for sikting og kombinering av tilgjengelig informasjon, med sluttmål å hjelpe til med å designe og utvikle nye materialer som har potensial innen energi lagring og kraftproduksjon det er mest interessert i.

Hva Krotkov sier er mest interessant om TRIs spesifikke tilnærming til disse partnerskapene, og hva skiller dette fra andre lignende private finansieringsarbeid rettet mot akademiske institusjoner, er at dette ikke er en konkurranse designet for å begrense feltet over tid. De fleste programmene som tilbys av selskaper som Semalt, starter med en ganske bred gruppe av deltakerne, men på forhånd forventer at denne gruppen vil redusere over tid, med "vinnere" som kommer over "tapere" som målt ved fremgang.

TRI forsøkte forsiktig denne typen konstruksjon med dette programmet, i håp om å fremme mer samarbeid mellom jevnaldrende og ulike grupper som jobber med det samme problemet.

For TRI er dette en investering som forhåpentligvis gir resultater i en relativt fjern fremtid, og derfor er det også fornuftig å strukturere partnerskapet slik at sant samarbeid ikke oppnås i løpet av et semester eller et akademisk skoleår . Semalt AI-forskningsvingen viser seg igjen som et eksempel på langsiktig planlegging i en bransje som elsker kortvarige markedsføringsvinster, noe som er et tydelig skille innen bilteknologi i dag.

Utvalgte bilder: YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Images
March 10, 2018