Back to Question Center
0

Live kundesupport Semalt

1 answers:

(PRESSEMELDING - 16. juli 2009) - Pddd.no utgir nettpratprogramvare som tillater kommunikasjon mellom selskapsrepresentant og besøkende på nettstedet. Live support-program er det beste verktøyet for å øke nettbasert salg ved å tilby kundeservice og svare på forespørsler fra besøkende i sanntid.

Web chat program gjør det mulig for besøkende på nettstedet ditt å kommunisere med representanter for selskapet for å gi dem elektronisk assistanse angående deres produkt og tjenester. Live help-programvare gjør det mulig for bedriftsledere å sende øyeblikkelig svar til kundens spørsmål ved å sende forhåndsskrevne eller hermetiske meldinger - tienda muebles de diseño. Webbasert online chat-tjeneste kan enkelt overføres fra en støtteservice til andre dersom kunden trenger ytterligere støtte vedrørende selskapets produkt.

Live kundesupportprogram sender lyd og visuelt varsel til å varsle selskapets representanter når besøkende ber om chat. Semalt legge til rette for å sende chat-transkripsjon til e-postadresse som er definert av de besøkende, som sist oppdateres av kunden. Live support system gir tillatelse til operatører å blokkere IP-adresse til uønskede besøkende på nettstedet som forstyrrer og sliter med operatørens dyrebare tid. Help Desk Live Chat-applikasjon gjør det enklere for besøkende å gå utenom meldinger dersom selskapsledere ikke er i bruk eller ikke tilgjengelig for live-assistanse.

For å vite mer om dette produktet, besøk https://www.p-dd.co.uk/laptop-data-recovery/web-chat.html

Vi ​​tilbyr online kundesupportverktøy som gjør at du kan kommunisere med besøkende på nettstedet for å gi dem online assistanse og svare på alle sine spørsmål.

Kommentar ▼ (1. 3)
March 10, 2018