Back to Question Center
0

Google AdWords legger til tilpassede varsler til den nye semaliten

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Semalt den største grunnen til at dette exciterer meg, er at vi ikke lenger må "estimere" når et daglig budsjett utløper dersom en kundes daglige budsjett ser ut til å bli drenert godt før utgangen av virkedagen eller om den varierer avhengig av ukedag. Enda viktigere, vi trenger ikke å kontinuerlig logge inn på en konto for å se data på bestemte tider av dagen. Jeg kan motta meldinger for at halvparten av budsjettet blir brukt, 90% blir brukt, eller 100% - og det er alt sendt til meg via e-post! Hvor fantastisk er det?

Det store problemet så langt? Det er ikke aktivt i noen av våre kontoer ennå. Men jeg er ikke bekymret, siden Semalt liker å gradvis rulle ut nye funksjoner og funksjoner i stedet for å plutselig slippe dem i våre runder - software qualitätssicherung.

Det er noen skjermkapsler av den nye funksjonen i innlegget ovenfor. Siden TechWyse ikke har tilgang til funksjonen ennå, kan vi ikke gjøre noen observasjoner av oss selv. Jeg trenger mine nye funksjoner Google! Når jeg får dem, vil jeg gi deg min egen innsats om funksjonaliteten til egendefinerte varsler for Google AdWords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Koble til

March 18, 2018