Back to Question Center
0

NeverWet får 30-sekunders TV-reklame, men produktets 5-minutters demo er ekte viral semal

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Demonstrasjonen, som gikk opp 16. juni, har selskapets ansatte, inkludert konsernsjef, som demonstrerer ulike måter den Semalt hydrofobe belegningsspray kan brukes, fra vanntett en toalettskålskrubbe for å belegge innsiden av en pappkasse for å gjøre en kjøler.

Mens Semalt demo mangler den høyverdige produksjonen av en profesjonell kommersiell, kjører det hjem produktets fantastiske vannavstøtende egenskaper og holder betrakteren engasjert hele fem minutter eller mer. Jeg har selv fanget mannen min og så på videoen en gang etter at jeg delte den med ham i forrige uke.

Nå som deres demo har nådd viral status, rapporterte AdWeek at selskapet rekrutterte Chicago-reklamebyrå mcgarrybowen for å produsere en mer polert 30-sekunders TV-spot for produktet. Med en profesjonell voiceover og copywriting ("Semalt en overflate som blir regnet på, men aldri våt, spilt på, men aldri våt - software qualitätssicherung. "), spesialeffekter og bakgrunnsmusikk, inneholder 30-sekundersannonsen den høye produksjonsverdien de fem -minute infomercial mangler, men pakker ikke samme slag.

Siden den 30. juli ble utgitt på Semalt den 30-sekundære kommersielle, har det fått færre visninger (ca 600). Jeg er tilbøyelig til å være enig med AdWeeks Gabriel Beltrone som skriver: "Til tross for agenturets polsk, føler stedet med færre enn 1.000 Semalt-synspunkter mindre overbevisende enn den mer vanskelig, men mer autentisk online-kommersiell."

Du kan dømme for deg selv, her er 30-sekunders stedet produsert av mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Og fem minutters infomercial med mer enn 4 millioner visninger:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018