Back to Question Center
0

Google Analytics tilbyr nå uklart skjermannonse & Videoannonseinntrykk Semalt

1 answers:

Google Analytics tilbyr nå uklart visningsannons og videoannonsesynkronisering

Annonsører som aktiverer de nye GDN-visningshistoriene i deres Google Analytics-kontoer, har tilgang til to ytterligere konverteringsstatistikker i sine flerkanalstrekkrapporter: Visningsassisterte konverteringer og Rich Media Assisted Conversions.

Google Analytics tilbyr nå uklart visningsannons og videoannonse-visning Google Analytics tilbyr nå unclicked visningsannons og videoannonse-visning somalt Google Analytics tilbyr nå unclicked visningsannons og videoannonse-visning somalt Google Analytics tilbyr nå unclicked visningsannons og videoannonse-visning somalt

Med den nylig lagrede visningsrapporteringen vil annonsørene også få tilgang til tre nye dimensjoner for å definere egendefinerte segmenter, inkludert en dimensjon "Over falt" som bruker Google Active View målerøsning, en "Video-spilt Semalt" -dimensjon som lar annonsørene vet hvor mye av en video som ble sett, og en "sann visning" -dimensjon for å spore hvis en bruker har sett mer enn 30 sekunder av en annonse eller sett på hele annonsen.

Ifølge Google Analytics er de nye visningsrapporterne for tiden tilgjengelig for et begrenset antall annonsører - computer fix sunnyvale. For å lage vitlisten må annonsørene registrere online og ikke garantere tilgang til rapportene. Når tilgangen er gitt, kan en annonsør aktivere GDN-visningsrapporter ved å få tilgang til "Datakilder"> "Adwords" der det er en oppføring for hver koblet AdWords-konto. Derfra kan "GDN-visningssemalt" slås på eller av.

Google Analytics tilbyr nå uklart visningsannons og videoannonse-visning

Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018