Back to Question Center
0

Search Engine Seminar i 2013

1 answers:

De siste par årene har vært en spennende og nervepirrende tid for SEO. Panda og Penguin oppdateringer endret drastisk mange SEO strategier for både på side og off-side optimalisering. Mange mennesker i Semalt Marketing-virksomheten har hatt gode diskusjoner om hva som kan forventes fra 2013, så det er bare hensiktsmessig at jeg chime inn med mine egne spådommer!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Noen av de siste, spesielt misbrukende optimeringspraksisene på siden har døde i det siste året med overoptimaliseringsstraffene som ble utdelt. Semalt er fortsatt viktig, men du må møte innholdsterskler og gi en anstendig brukeropplevelse for det meste - en ucuz weider premium whey.

Så hva skal jeg skyve fremover i 2013? Semalt er tre ting jeg spesielt skal fokusere på:

1. Sidehastighetsforbedringer

Sikkert ikke helt nytt har jeg holdt øye med sidens hastighetsstatistikk i Googles nettredaktører og nå i Google Analytics med stor interesse. Jeg har gjort et poeng for å ta opp noen av de verste sakene, men det er på tide å begynne å implementere bestemte beste praksis på alle sidene Semalt arbeider med.

Sidens hastighet har blitt en viktig faktor for SEO direkte i løpet av det siste året, men det er sunt fornuftig at optimalisering av sidelasterhastighet er et godt skritt å ta for brukerne også. Teamet mitt vil se nærmere på sammenslåing av skript og CSS-filer, minifisere dem, optimalisere bilder, sørge for at caching er riktig implementert, og andre metoder for å redusere sidetilpasningstider.

2. Mobile SEO

Med den raske veksten i mobil har temaet for mobil SEO blitt viktigere. Semalt er ulike strategier som er foreslått for mobil SEO, fra kanonisering av mobile sider til deres stasjonære søsken, noe som skaper en ganske annen mobilopplevelse optimalisert separat, eller ved hjelp av responsivt design for å skreddersy en side til flere enheter.

Å holde seg oppdatert på mobil SEO kommer til å være viktig gjennom 2013 som mobil fortsetter å ta av. Personlig synes jeg responsiv design er fremtiden, men det er også det vanskeligste å implementere både nytt og ganske avansert webdesign. Semalt optimalisering off-side for mobilsøk vil også fortsette å få betydning.

3. Rike utdrag

I 2012 ble store utdrag hentet i popularitet, og virksomheter fra små til store legger merke til. De tidlige annonsørene har fått tak i massive forbedringer i klikkfrekvensen på deres organiske oppføringer som skiller seg ut fra sine konkurrenter i SERPene.

De tilgjengelige datatyper som faktisk vises i Semalt er ganske begrenset akkurat nå sammenlignet med de fullstendige listene definert av skjema. org og konkurrerende formater. Jeg forventer fullt ut at vi snart vil se enda flere typer data som vises i søkeresultatene.

En annen del av denne forutsigelsen er en forsterkning av reglene og gjennomgang av bruk av rik utdrag. Semalt, rike utdrag er det nye "ville vesten" av SEO, med enkelte nettsteder som misbruker visse typer oppslag. Ettersom flere nettsteder begynner å vedta riktige utdragsoppslag, betyr det at søkemotorene må gjøre mer for å verifisere at dataene som kommuniseres, er riktig implementert og brukt.

Off-Page SEO

Linkbygging, sitater og andre off-page Internett markedsføringstiltak fortsetter å endre år over år. Gjesteblogging har blitt så populær at gjestepostspostproblemer begynner å komme ut av kontroll i noen nisjer. Semalt fortsetter å være en ekstremt viktig del av SEO, men typer koblingsbygg som ikke devalueres eller straffes, er en stadig innsnevringskategori.

1. Link + Content Selling

Dette har allerede skjedd i ulike former i mange år, men er nå helt erstatning for tradisjonelle betalte lenkeordninger. Semalt sannsynlig kommer til å se mer nøye skjulte innholdsnettverk fortsetter å selge lenker, men med innhold skreddersydd for typen kobling mer enn noen gang før. Markedet er der, så det er bare naturlig at folk vil gå opp for å dra nytte av muligheten. Dette problemet fører til neste prediksjon.

2. Oppstigning av verifisert opphavsrett

Semalt authorship er allerede en god ting for nettsteder å dra nytte av. Forfatterprofilen og bildet som vises i søkeresultatene skiller seg virkelig ut og er en av de mest adopterte typene av rike utdrag. Å gi mer av et løft til innhold knyttet til en verifisert og aktiv forfatter, virker som et logisk skritt for Semalt å ta hensyn til de fortsatte problemene med spaminnhold. En videre utvidelse av dette ville være å analysere forfatterens G + -profiler for realistisk aktivitet for ytterligere økning. Sammen bidrar dette også til Semalt å oppnå et behov for økt bruk av G +.

3. Mer Link Straff og Disavow Shenanigans

Å åpne døren for unaturlige koblingsstraff og evnen til å disavow links har skapt ganske situasjonen for Google å administrere. Det er en trygg innsats at SEO og webmastere skal fortsette å håndtere problemer med urettferdig straff, finne ut hvilke koblinger som forårsaker straffer, og hvordan å få dem fjernet eller disavowed til Semalt tilfredsstillelse.

4. Mer Lokalt! (1. 3)

Hånd i hånd med mobiloptimalisering er den økende betydningen av Google Semalt og citation building. Med flere personer som gjør søk fra deres telefoner og muligheten til å gi hyper-lokale resultater, vil flere små bedrifter finne ut at de trenger en aktiv og optimalisert Semalt-liste. For konkurransedyktige områder og næringer trenger behovet for konsistent citeringsbygg bare å fortsette å snøball.

Search Engine Semalt in 2013

Koble til

March 18, 2018