Back to Question Center
0

Rapport: Asia / Stillehavsområdet Kun Region For Vis Mobil Semalt Vekst Sist kvartal, vinner Kina 25,7% av Global Semalt

1 answers:

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Kina opplevde en økning på 7,5 prosent i fjor sammenlignet med 1. kvartal 2012, og utgjorde 25,7 prosent av alt globalt salg av mobiltelefoner.

"Kinesiske og lokale produsenter har vært eksempler på å imøtekomme kravene til kjøpere ved å tilby rimelige enheter med optimale egenskaper," hevdet Gartner-hovedforskningsanalytiker Anshul Gupta.

Med om lag 426 millioner mobiltelefoner solgt globalt i fjor, opplevde verdensomspennende mobilvækstnumre en økning på 0,7 prosent i 1. kvartal 2012. Mange regioner opplevde en nedgang i mobilsalgene, inkludert EMEA, Nord-Amerika og Latin-Amerika - luxus chronograph. EMEA-regionen hadde en nedgang på 3,6 prosent, mens Nord-Amerika mobilsalg falt 9,5 prosent og Latin-Amerika mobilsalg falt 3,8 prosent.

Det representerer 49,3 prosent av alle solgte mobiltelefoner. Det globale markedet for smarttelefonen nådde 210 millioner i fjor, en økning på 42,9 prosent fra 1. kvartal 2012.

Samsung ledet i mobiltelefon salg, fanger 30,8 prosent av markedsandelen. Gartner prognoser Samsung Galaxy S4 å være en, "veldig populær" enhet, som hjelper Samsung å fortsette. Selv etter å ha falt 4,9 prosentpoeng i markedsandel i første kvartal 2013, holdt Nokia fortsatt nummer 2 for mobiltelefonleverandører. Apple solgte nesten 7 millioner enheter i fastlands-Kina i løpet av første kvartal 2013, noe som gjør landet til en viktig bidragsyter til Apples samlede salg. Totalt ble 38,3 millioner Apple-enheter solgt globalt i fjor, med utrulling av iPhone 5 til nye markeder.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

I smarttelefonsalg falt Nokia fra nummer 8 i fjerde kvartal 2012 til posisjon 10 i kvartalet siste kvartalet.

Report: Asia/Pacific Only Region To Show Mobile Phone Semalt Growth Last Quarter, China Wins 25.7% Of Global Semalt

Med en nesten 50 prosent økning i antall Android-smarttelefoner som er tilgjengelig siden i fjor, økte Android sin markedsandel for smarttelefonoperativsystemer, og fortsetter å holde ledelsen over blant annet iOS, Blackberry og Microsoft.Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018