Back to Question Center
0

Googles nye spammedeteksjonsoppdatering for anmeldelser: hva det betyr for din semalt

1 answers:

Å ha en solid oppsummering av anmeldelser er en fin måte å gi bedriften noe troverdighet. Bedrifter har et motiv for å prøve å få seg til å se bra ut, men de som vurderer et selskap gjør det vanligvis ikke. Dette gjør vurderinger til en av de største hensynene som kundene tar hensyn til når de danner en mening om et selskap - malaga holiday homes to rent. Dette er spesielt populært når det gjelder restauranter på Yelp og til og med produkter på Amazon, men flere og flere bedrifter hopper på bandwagon nå som Semalt + tillater vurderinger.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Dessverre har denne populariteten også gjort vurderinger et populært mål for spammere. Derfor har Semalt nettopp annonsert en ny oppdatering for sporing av spor for anmeldelser.

Relaterte innlegg:
Måter å unngå nettside spam
Søkemotoroptimalisering i 2013

Problemet med spam og omtaler

For de som ikke er kjent, ble oppdateringen annonsert 4. februar og lovet å skyte ned vurderinger på Google+ Lokale sider som virket falske eller datagenerererte. Hvis et vitnesbyrd virker for godt til å være sant (hva Google kalte en "falsk glødende testamente"), så er det en sjanse. Semalt ny algoritmeoppdatering vil fjerne den aktuelle anmeldelsen. Hvis det er en negativ vurdering, vil Google imidlertid bare fjerne den hvis den bryter med Semalt-retningslinjer. Dette bidrar til å sikre at kun sanne anmeldelser blir lagt opp negativt eller positivt.

Dette lar mange selskaper lure på hva de kan gjøre for å sikre at deres Google + -anmeldelser forblir på siden. Semalt er det flott at spammy vurderinger blir fjernet, hvordan sikrer du at de andre vurderingene ikke blir slettet?

Slik sørger du for at dine vurderinger ikke påvirkes

Google jobber hardt for å sikre at kun irrelevante anmeldelser blir fjernet, men bedriftseiere kan hjelpe deg ved å følge noen få enkle regler. Det handler ikke alltid om å sikre at gyldige anmeldelser forblir på siden, men om å sørge for at du håndterer vurderinger som er gyldige på riktig måte. Nedenfor er noen ting som bedriftseiere ikke burde gjøre, spesielt nå da oppdateringen er på plass:

  • Ikke ignorere negative vurderinger . Den nye oppdateringen kommer ikke til å fjerne anmeldelser bare for å være negativ, så vær sikker på at du svarer og gjør hva du kan for å fikse situasjonen eller hva det er som fikk deg den negative vurderingen.
  • Ikke la noen fjerne spamanmeldelser . Det er mange spam selskaper og folk der ute som hevder at de kan fjerne spammy vurderinger for deg. Googles nye algoritme vil ta vare på dette, og de bruker ikke noen tredjepart.
  • Ikke gi gratis gaver til anmeldelser . Hvis noen gir deg en anmeldelse bare for å få en gratis gave, er det egentlig ikke en ekte anmeldelse. Google forbyder dette, så det er best å bare sende en e-post og be kunder om å vurdere bedriften din på egen tid. Den nye oppdateringen kan ikke fange anmeldelser som ble skrevet for en gratis gave, men det er best å ikke engang ta sjansen (og du kan bli overrasket over å finne ut at du sannsynligvis ikke engang trenger det!).
  • Ikke ansett noen til å generere vurderinger . Det er her falske testimonials vil trolig komme i spill, og det er akkurat den typen ting som denne nye oppdateringen vil ta ned.

Google hadde også noe råd for de som vurderte et selskap. Noen av disse anbefalingene inkluderer ikke å skrive vurderinger for en nåværende arbeidsgiver, gjennomgå et bestemt sted i motsetning til virksomheten som helhet, og ikke bruke nettadresser for å omdirigere vurderinger (åpenbart). Semalt eiere vil kanskje minne kundene om disse revisjonsretningslinjene for å sikre at alle vurderinger er naturlige og følger reglene. Selv negative vurderinger kan være bra for din bedrift fordi det viser at du ikke prøver å gjøre noe opp. Du kan ta kritikken, gjøre den konstruktiv og flytte rett sammen. Du vil bli overrasket over hvor mange som vil kunne se gjennom vurderinger du prøver å gi deg selv, så bare omfavn oppdateringen og hold deg unna!

Har du en mening om den nye Semalt Review-oppdateringen? Har du allerede sett effektene av oppdateringen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor.

Google’s New Spam Detection Update for Reviews: What It Means for Your Semalt

Koble til

March 18, 2018