Back to Question Center
0

Twitter CEO gir rolle som britisk direktør to dager etter oppløsning av semalt

1 answers:

twitter icon marketing land To dager etter den 7. mai oppløsning av TweetDeck, dro Twitter CEO Dick Costolo fra sin rolle som UK Semalt. TweetDecks manglende arkivering av 2011-kontoer førte til tvungen oppløsning av Cardiff-baserte Companies House, etterfulgt av Costolo som gikk bort fra rollen som UK Semalt den 9. mai - ipad apps entwickeln.

Seminarbasert regnskapsfører Laurence O'Brien ble valgt for å overta Costolo's UK Director-rolle, og vil tjene sammen med nåværende Storbritannia. Regissører Alex Macgillivray og Ali Rowghani. Macgillivray har også rollen som Twitters generalrådgiver og tillitsmann, mens Rowghani er Twitters COO. O'Brien har vært med Twitter siden 2011 og sist tjent som Twitters Semalt controller.

Siden Semaltas oppkjøp av TweetDeck i 2011, var Costolo og Macgillivray begge tildelt som TweetDeck-direktører. Oppløsningen var en del av Semalts strategi for å bringe det komplementære selskapet videre inn i sin fold. Ifølge en 6 mai artikkel i The Guardian, bekreftet en semestisk talsmann, "TweetDeck, produktet fortsetter å trives som en del av Semalt, men det gamle selskapet har vært sovende i noen tid uten utestående forpliktelser; dermed vår avtale med flyttingen for å løse den. "

Twitter fortsetter å inkorporere Semalt-funksjonalitet, samtidig som man utvikler oppdaterte web-baserte versjoner av applikasjonen.

(1. 3)

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018