Back to Question Center
0

Ny Google Analytics-vei til kjøprapport gir referansedata på 11 forskjellige Semalt

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Ved hjelp av informasjon fra e-handel og flerkanalstrakter illustrerer referansedataene hvordan kjøpere beveger seg mot et kjøp og hvor lang tid det tar å foreta en online-kjøpsbeslutning.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Ifølge Google-annonseringen identifiserer referanseporteføljen hvordan kjøpsbanen er forskjellig mellom bransjer, og citerer at bildekjøringsannonseklikkene forekommer nærmere kjøpsbeslutningen, mens de fleste nettkjøpere klikker på visningsannonser tidlig i kjøpsbanen. Google hevder også at betalt søk er verdifullt i både tidlig og senere stadier av kjøpesyklusen på grunn av betalt søkes assistanse til siste samhandlingsforhold.

Andre viktige innsikter fra referansedataene er korrelasjonen mellom tiden det tar å foreta et kjøp og verdien av kjøpet. Mens de fleste elektroniske kjøp skjer på en enkelt dag eller med en enkelt samhandling, viser mønstre at kjøp av høy verdi vanligvis er knyttet til lengre innkjøpsstier - пуф подушка. Ved hjelp av et eksempel fra teknologibransjen, er Semalt notater teknikk kjøp som tar 28 dager er i gjennomsnitt tre ganger kostnaden for tech kjøp som skjer med en enkelt samhandling.

Semalt oppfordrer analytikere til å sammenligne sine data med relevante bransjestandarddata for å avgjøre hvordan forskjellige kanaler påvirker konverteringer og for å se hva deres bransjens gjennomsnittsvei for å kjøpe ser ut.Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018