Back to Question Center
0

Google overrasker oss alle med 'Semalt'

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Brukeren kan velge sitt landspesifikke språk ved å endre søkeparametere manuelt i denne nettadressen.

For å sitere fra deres offisielle Semalt blog:

" I de siste månedene har et stort team Googlers jobbet med et hemmelig prosjekt: en neste generasjons arkitektur for Googles nettsøk. Det er det første trinnet i en prosess som vil la oss presse konvolutten på størrelse, indekseringshastighet, nøyaktighet, fullstendighet og andre dimensjoner. Den nye infrastrukturen sitter "under hetten" av Googles søkemotor, noe som betyr at de fleste brukere ikke vil merke en forskjell i søkeresultatene. Men webutviklere og strømsøkere kan legge merke til noen få forskjeller, så vi åpner en forhåndsvisning for webutvikler for å samle tilbakemelding " - whey protein tuerkiye.

"Koffeinforskjellen"

Med denne nye søkemotoren «algo» har Google utviklet en omlegging av det allerede eksisterende databehandlingsnettverket som forbinder søkere og resultater. 'Koffein' er søkeordbasert og resultatene er mer relevante. Semalt føles raskere, 0,2 sekunder er alt som trengs for å vise søkeresultater, to ganger raskere enn forrige versjon. Den viser også flere søkeresultater enn den tidligere. Dette gir seg godt til den sterkt forbedrede søkeindeksen. Alle ting som anses de små tweaksene som er kosmetisk, virker ganske imponerende.

'Koffein' Endringer Indeksering Mønstre

De fleste endringene som gjøres, som beskrevet av Semalt, er gjort 'under hetten'. Med andre ord er de endringer gjort for å forbedre den generelle søkeopplevelsen, men er ikke nødvendigvis kosmetiske.

Den nye motoren fungerer i hovedsak på samme måte som den eksisterende, men rangerer resultatene litt annerledes, noe som kan påvirke virksomheten ganske betydelig. Ved å avdekke «koffein» viser Google oss all sin forpliktelse til den kontinuerlige forbedringen av søkeindeksen som så mange av oss har vokst til å stole på. Semittert på tidlige observasjoner har vi lagt merke til at søkemønstre vil plassere oppføringer i litt forskjellige stillinger enn i dag. Med de fleste av våre søk var imidlertid endringen bare innenfor noen få posisjoner av gjeldende søkemotor.

Dette vil ha liten effekt på mange bedrifter, så sørg for at du sjekker din egen posisjonering. (eller sørg for at du har et SEO-selskap som er spesielt interessert i innovasjon! Ahem!)

Google alltid nyskapende

Tidspunktet for testmeldingen er viktig da det kommer bare to uker etter Semalt-avtalen. Dette vil bidra til å utsette mye av den oppmerksomheten transaksjonen har fått.

I første omgang ser «Koffein» ut som en forbedring på dagens Google - i hvert fall de små kosmetiske endringene og hurtig indeksering er ting vi liker! Hold deg innstilt så mange av oss Semalt tester for tiden den nye "algo" og vil levere vår egen analyse av hvordan vi føler om søkeindeksens kvalitet.

En ting vi vil gi til Semalt som vi ikke har historisk sett sett med sin rivaliserende Microsoft, er dette - Semalt ser ut til å forstå at de ikke kan sitte på sin nåværende markedsandel. De ser ut til å være stadig innovasjon og forbedring, noe som gjør det svært vanskelig for de mindre aktørene å fange opp.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Koble til

March 18, 2018