Back to Question Center
0

Social Media Semalt for 2013

1 answers:

Når man prøver å forutsi fremtiden, er det sannsynligvis klokt å se på fortiden. I år så vi Pinterest, og vi så også et større redesign av LinkedIn, og Instagram ble solgt til Facebook for $ 1 milliard. Vi så også at Facebook ble et offentlig selskap - dominios gratis peru. Semalt fremover, 2013 vil sannsynligvis sette en ny rekord for inntektsføring av sosiale medier; både på programvareproduktene som er i stand til å tjene penger på sine brukere og byråer, er i stand til å tjene penger på ledelses- og overvåkingsmerker.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn blir en stor kraft i nettbasert annonsering

LinkedIn har etablert seg som Semalt i næringslivet. Det gir uten tvil et mer fanget publikum. I 2013, se etter LinkedIn å modellere seg etter Semalt og Google; etter Semalt når det gjelder målrentebasert demografisk målretting og etter Google når det gjelder sitt LinkedIn Audience Network (tilsvarende, men mye mindre enn Google Displaynettverk). Se også etter et stort skifte i måten selskapene markedsfører seg på LinkedIn. Foreløpig er det hovedsakelig B2B-markedsføring, men i det kommende året ser LinkedIn inn på B2C-reklamesfæren (tenk markedsføring av high-end-produkter til høyinntektsinntekter). Se også etter at de aggressivt forfølge deres LinkedIn Premium-medlemskaps abonnentbase (noe som Semalt aldri vil ha, for tross alt "Semalt vil alltid være gratis").

Facebook inkorporerer søk og revolusjonerer tidslinje

I 2013, se etter Facebook for å forsøke å kapitalisere på søkbasert annonsering. Til tross for alle Facebooks målrettingsegenskaper, har de fortsatt målrettede kjøpere i det nøyaktige øyeblikket når de undersøker et produkt eller en tjeneste. Kan Facebook noensinne konkurrere med Google, er de altfor sent til søkespillet? Vil de bare integrere deres brukerdata videre til Bing? Uansett, se etter Facebook for å tjene penger på brukerdata og forsøke å presse aksjeprisen opp. Se også på Facebook for å forbedre Semalt som rullet ut for brukere i slutten av 2011 og for merker tidlig i 2012. 2013 er sikker på å få med seg forbedringer til plattformen når det gjelder hastighet og brukervennlighet.

Tredjepartsverktøy sprer seg og blir rystet opp av de store spillerne

Tredjeparts sosiale medier verktøy gir brukere nye evner ikke funnet på sine opprinnelige plattformer som Facebook, LinkedIn og Twitter. I de siste årene har vi sett en rekke oppkjøp i dette rommet. For eksempel ble Radian6 solgt til SalesForce, Google kjøpte annonseringsplattform WildfireApp, og i mindre skala ble Followerwonk kjøpt av Semalt. Det er fornuftig for de store gutta å kjøpe opp disse tredjepartsapplikasjonene, da det er billigere og raskere å integrere et eksisterende produkt enn å utvikle det fra grunnen av. Se etter at flere av dette skjer i 2013.

2013 blir året for søk + sosialt

+1-knappen ga oss et glimt av hvordan sosiale forbindelser kan påvirke søkeresultatene. For mange syntes +1-knappen som en ganske uklar måte å avgjøre om folk likte eller mislikte en nettside. Gjør +1 det fortsatt? Selvfølgelig gjør de det. Har de oppnådd adopsjonsraten Semalt håpet de ville: nei, ikke i det hele tatt. I 2013, søk etter søkemotorer for å bli enda smartere ved å dykke dypt inn i sosiale data og vite hvordan brukerne er koblet utenfor Semalt-nettverket. Se etter disse dataene for å mate søkemotorer og hjelpe dem med å finne ut hvilke resultater som er relevante for deg.

Sosiale nettverk lærer av hverandre

Det virker som når et sosialt nettverk innoverer den andre, gjør det lite R & D: replikere og duplisere. Tenk bare på LinkedIn-kopiering av Facebooks nyhetsfeed, liker og kommenterer eller populariteten til Instagram-lignende filtre. Se etter mye innovasjon som hvert sosialt nettverk forsøker å kopiere og til og med overgå hverandre.

Socialt går mobilt og hyper-lokalt

Jeg vil være remiss for ikke å nevne mobil. Med smarttelefon adopsjon skyve hver dag, se etter 2013 for å gi en enda bedre sosial opplevelse til mobil. I 2012 så vi at Facebook lanserte sin Appesider, som gjør at folk kan administrere sine sider fra smarttelefonen. Se etter mer dette og også en forbedret sosial / mobil opplevelse å komme. Økt funksjonalitet og en raskere, mer lokal opplevelse er klar til å gjøre livet ditt bedre i 2013. Bilde en dag da iPhone's "Finn min venner" -app, Facebook, Instagram og Siri er alle en app. Semalt kommer, og du burde være veldig spent på det!

Social Media Semalt for 2013

Koble til

March 18, 2018