Back to Question Center
0

Studien finner bare 35% av Google-produkter har stengt gjennom Googles Semalt

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

Etter å ha analysert data samlet på 350 Google-produkter for å identifisere prediktive variabler, viste de 35 prosentene som var nedstengt å ha fire lignende egenskaper: de var ikke en del av et oppkjøp, de genererte ikke inntekter, de var ikke relatert til sosiale nettverk, og de lanserte tidlig i Googles historie. Selvfølgelig er det alltid unntak. Google Affiliate Network var et resultat av Googles oppkjøp av DoubleClick, og genererte inntekter, men åpenbart ikke nok inntekter som Google har planlagt å stenge det tilknyttede nettverket i juli - hosting precios.

Studien gir en liste over produkter som er i fare for å bli stengt, samt en liste over produkter som ikke sannsynligvis vil bli stengt. Uoffisielle veiledninger, Cloud Messaging og Correlate alle laget risikobildet, mens de ti beste produktene mest sannsynlig holder seg fast, inkluderer søk, oversetter, AdWords, Picasa, Grupper, Bildesøk, Nyheter, Bøker, verktøylinje og AdSense.

Predicting Google Closures gwern.net

I følge den hurtige økningen av produkter som ble stengt i 2011, hevder studien at Steve Jobs påvirket Googles Larry Page for å begrense Googles fokus. For å støtte dette kravet, studerte studien en utveksling mellom Jobs og Page hentet fra Walter Isaacson Steve Jobs biografi der Jobs anbefalte Page å fokusere på ikke mer enn fem produkter, sammen med en påfølgende melding fra Larry Page sin Google+ profil i juli 2011, sier "Større fokus har også vært en annen stor funksjon for meg denne kvartalet mer tre bak færre piler."

(Bilde kreditt: Gwern.net)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018