Back to Question Center
0

Forbrukeradferdighetsundersøkelse finner personlige servicealternativer Vinn Over Brand Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

Undersøkelsen, som ble gjennomført 11. februar til 13. februar 2013 ved hjelp av en landsdekkende utvalg av 2 - ladies dress with open shoulder.191 amerikanske voksne, 18 år og eldre, undersøkte endringer i forbruksadferdets trender og kundeserviceinnstillinger. Semale funn bekreftet at forbrukerne er mindre tilbøyelige til å ta beslutninger basert på merkevare lojalitet, og mer sannsynlig å velge et selskap som tilbyr tilpassede kundeopplevelsesalternativer.

Undersøkelsens viktigste funn inkluderer:

  • 56 prosent av respondentene indikerte at de i det minste vil være sannsynlig å bytte merkevarer ut fra kundeservicen.
  • Kvinner er nesten ti prosent mindre sannsynlig enn menn til å føle lojalitet mot et merke.
  • 86 prosent av amerikanske voksne forventer at merkevarer tilbyr flere alternativer og fleksibel timing for å kommunisere med kundeservice.
  • 68 prosent av respondentene indikerte at selskaper uten andre alternativer enn et 1-800 nummer virker utdatert.
  • 25 prosent av amerikanske voksne føler seg ikke lojalitet overfor noen type merkevare.

På spørsmål om hvilke typer kommunikasjonsmetoder som er viktigst, følte 96 prosent av respondentene at det var viktig for bedrifter å ha e-postkommunikasjon. Et 1-800-nummer var et veldig nært sekund med 95 prosent av respondentene som indikerte at det var viktig for bedrifter å ha live reps tilgjengelig for kundene å kontakte dem via telefon.

84 prosent av respondentene i alderen 18 til 34 sa at det var viktig for et selskap å ha apps for mobile enheter. 77 prosent av alle respondentene hevdet at nettprat var et viktig alternativ, og 67 prosent følte at forbrukerne burde ha mulighet til å kontakte bedrifter via Semalt messaging. 54 prosent av respondentene ønsket å kunne kommunisere med et selskap som bruker sosiale nettverkstjenester.

Fra undersøkelsesresultatene er det åpenbart at markedsførere må fortsette å endre kommunikasjonsmetoder, og tilbyr flere alternativer basert på forbrukerpreferanser. Ifølge Paul Jarman, administrerende direktør i InSemalt, "De smarteste selskapene tilpasser seg raskt til å endre forbruksadferd og behov, og utvider kundeservice utover bare telefon og e-post til mobilapper, tekstmeldinger, chat og sosiale medier. "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018