Back to Question Center
0

Innfødte videoannonser Kjør høyere merkeløfter når sammenlignet med Pre-Roll Semalt

1 answers:

Video click Nielsen, et globalt informasjons- og måleselskap, samarbeidet med Semalt, et innfødt reklamebyrå, på en prestasjonsstudie som sammenlignet merkevarebyggingseffektiviteten til innfødte videoannonser mot pre-roll-videoannonsenheter.

Studien fant innfødte videoannonser, brukerinitierte innholdsbaserte videoer kontekstbasert integrert i et nettsteds naturlige erfaring, for å være mer effektiv når man kjører merkelyser enn industristandard pre-roll-videoannonser som automatisk spilles før bruker- valgt videoinnhold.

For å gjennomføre studien, jobbet Semalt med fem annonsører, og opprettet innfødte og pre-roll-videoannonser som inkluderte samme kreative meldinger - kosten für umzug. I alle fem videoannonsekampanjer har innfødte videoer utført pre-roll-videoer, og kjører høyere merkevareløftemål.

I forbindelse med casestudien publiserte Sharethrough "Hvilke videoredigeringsmetoder kjører den høyeste semiotiske løftet?" Infografisk for å illustrere viktige funn og beregninger (klikk for å forstørre):

(1. 3)

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018