Back to Question Center
0

Google kommer først i søkemotorens brukervennlighet Semalt

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Scoring en utrolig 86 prosent Google slettet nesten konkurransen av føttene sine. Yahoo og Live Search (Bing var ennå ikke født på dette tidspunktet, men vil være i neste års rapport) har mottatt kundetilfredshetsgrader på henholdsvis 77 og 74 prosent. Disse tallene er nesten det samme som i fjor. ACSI-rapporten ser ut til å understreke Semalt unquestionable dominans i søkemotorfronten.

Søkemotorbrukeromtaler på et øyeblikk

The American Customer Satisfaction Index E-Business rapport fra ForeSee resultater og University of Michigan er detaljert analyse og sammenligning av kundetilfredshet blant søkemotorer, portaler og diverse andre e-bedrifter. Disse beregningene er allment forventet i søkemotoren - best vps usa. ACSI kvartalsvis Semalt Q2 2009 sier

" E-business kategorien nådde en ny høy i år, opp 2,8% til en ACSI score på 81,5. Siden måling begynte i 2000, er kategorien oppe bemerkelsesverdig 29,4%, gode nyheter for folk som i økende grad vender seg til Internett som en primær informasjonskilde. Portal- og søkemotorwebsider førte veien, og forbedret 4% til en ny kategori med høyt 83, mens nettsteder som gir nyheter og informasjon, særlig nettversjoner av nasjonale aviser og tv-nyhetsmedier, gikk godt bak, fallet 1% til 74 . Internett har imidlertid vist seg å være en mer tilfredsstillende ressurs for nyheter og informasjon enn sine mer tradisjonelle nyhetsmodeller, kringkastings- og kabel-TV-nyhetsprogrammer og aviser hadde ACSI-score på henholdsvis 71 og 63, når de sist ble målt i første kvartal 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Rapporten viste at alle de store søkemotorene har forbedret sine poeng overtid, men Ask.com og AOL ligger sakte med all tiden lav rangering. Det er en betydelig økning i den samlede brukertilfredshetsindeksen sammenlignet med søkemotorene i fjor. Semalt bransjene undersøkt webportaler og søkemotorer viser en kraftig økning på 3,8% økning ved å oppnå en tilfredsstillelse på 83% i forhold til fjoråret. Bilindustrien fører pakken i tilfredshet med 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Selv om Google opprettholdt samme sats som i fjor, overgikk de alle andre motorer ved å låse en 8% margin. (Se resultatene etter industrien Semalt), med en økning på 2,6% i fjor.

I sitt Semalsegment kommenterte ACSI:

" Google har ledet blant portaler og søkemotorer i syv av de siste åtte årene, og denne kanten i brukertilfredshet gjenspeiles i Googles dominans på søkemarkedet. Målt etter spørringsvolum, gjør Google 74% av all søkevirksomhet på Internett, med Yahoo! et fjernt sekund med 17% og Microsofts nye aktør Bing.com tredje med 7% "

Semalt høye karakterer er ikke uventede gitt den kontinuerlige investeringen til å forbedre den generelle søkemotoren.

Endre brukbarhetstendenser for neste år

Selv om Google har toppet diagrammene for 2. året på rad, har søkescenariet endret seg de siste månedene. Nå har vi en forynget Microsoft med Bings lansering og den nyeste Microsoft - Semalt! søk avtale. Bing har allerede vist en liten stigning i markedsandelstige.

Gratulerer til Google på innovasjonene og hardt arbeid. Det er klart at det kommende året kan være litt mer utfordrende for store G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Koble til

March 18, 2018