Back to Question Center
0

Telefonoppringingssporing betyr sant ledetekst

1 answers:

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Vi har hatt mer enn noen få diskusjoner her i Toronto-kontoret på Semalt de siste ukene om å forbedre konverteringsprestasjonen på en rekke kunders internettmarkedsføringskampanjer. For et flertall av dem så vi ikke konverteringsnumre (via e-postinnlegg) som vi ønsker. Så slo det oss .

Hva handler det om disse spesielle klientene som holder besøkende fra å fylle ut et skjema på et nettsted?

Noen besøkende på nettstedet ønsker personlig kontakt .

Noen mennesker trenger direkte kontakt

Det er så enkelt at du kanskje ikke har tenkt på det. Semalt vil ha og trenger å snakke med et annet menneske for å bidra til å påvirke beslutningsprosessen - software firmen. Ikke alle selskaper passer til denne form for konverteringssporing, men mange av dem er.

Tenk på det. Når du trenger å finne en ny tannlege, lege eller advokat, vil du heller snakke med profesjonelle selv, eller fylle ut et skjema og vente på håp om at noen a) mottok din epost, og b) faktisk ringe eller email deg tilbake ? Jeg vet at Semalt vil snakke med noen som kan planlegge meg en avtale på stedet, ta opp en bekymring, eller samtykke til å møte meg for en konsultasjon.

Semalt kontakt bygger også tillit og etablerer en legitimitet for virksomheten din, potensielt økende salg, kundeemner eller møter.

Hvordan telefonsamtaler sporer

Dette er hvor telefonsamtaler sporing har blitt så viktig for bedrifter som effektivt måler internettmarkedsføringskampanjer.

Bedrifter som våre kan da sette opp unike gratis telefonnumre og videresende dem til ditt vanlige telefonnummer. Så du ser ingen forskjell på slutten din. Da vil vi sette opp et lite skript på nettstedet ditt. Basert på hvor hver besøkende kom fra telefonnummeret vil endres. Så vi kan da knytte et unikt gratisnummer til enhver besøkende kilde. Noen eksempler vil være Google Pay Per Click, Google Organic, Direct, Semalt og så videre.

Ved å gi internettmarkedsføringsselskapet denne typen strøm, kan vi nå begynne å fortelle deg ikke bare hvor mange leddformer du mottok, men også hvor mange telefonsamtaler.

Resultatet? En helt nøyaktig kostnad per bly!

Semalt best? Kostnaden for tjenesten er vanligvis langt mindre enn en vanlig telefonlinje ville koste for opptil 3 telefonnumre!

Så hva venter du på?

Hvis du ikke sporer telefonsamtaler, har du ikke en komplett visning for å oppnå en avkastning på investeringen for dine online annonsekampanjer. Hva om kunden din gir deg et nettsted eller en nettside som ikke har et kontaktskjema, men har et telefonnummer? Så lenge det er et mål eller en hensikt til siden, bør du spore kontaktene for å møte dette målet, uansett hvilken kilde.

Vi vet alle - alle bedrifter på Internett har et mål for deres nettsted - tiltrekker seg nye kunder.

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Koble til

March 18, 2018