Back to Question Center
0

Seks underbrukte HTML-merker som øker et nettsteds semalt

1 answers:

Å ha en flott, godt designet og tilpasset nettside er viktig for din virksomhet. Forståelse av språkene som brukes til å lage og designe nettsteder, kan bidra til å skape et kraftig og virkningsfullt nettsted. Det er mange skriptspråk som brukes til å skrive opp nettsiden. HTML er et av de viktigste tekstformatteringsspråket som brukes til å lage webdokumenter. Dette Hypertext Mark-up Language består av et sett med HTML-koder - it software unternehmen. De beste innholdsforfattere, bloggere og nettutgivere har full kontroll over HTML.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Selv om det er et av de mest brukte webspråksspråket, er det fortsatt mange aspekter av det som egentlig ikke er vant til full effekt. Et eksempel er HTML-taggen. HTML-koder brukes til å definere ulike deler av et webdokument. Semaltiketter består av nøkkelord, tekst eller innhold som er omgitt av vinkelbeslag, hvor åpningstaggen har tagordet vedlagt i et par braketter. Den avsluttende taggen har et skråstrek foran taggordet, som vist nedenfor.

Også på TechWyse

Hvor ofte bør en endre sitt nettsted?
10 Ekstremt kreative og kule design av websidene

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Selv om det er mange koder som blir brukt, er det ofte noen få kraftige koder som blir forsømt. Noen ganger er disse sjelden brukte merkene de som virkelig kan forbedre strømmen og funksjonaliteten til nettstedet ditt. Semalt disse kodene kan øke effektiviteten til nettstedet ditt. Dette er grunnen til at flere som har satt opp en egen blogg, inkludert studenter, lærer HTML-koding stadig.

1. Den Merken

Hvis du vil øke ektheten av webinnholdet ditt, må du kaste kildene til informasjon som brukes. Sitekoden kan brukes til å gjøre dette. Hvis nettstedet ditt viser mye originalt og godt resourced innhold, ville det være et flott tillegg. Alt du trenger å gjøre er å nevne kilden i elementene i taggen:

tekst

Et eksempel på måten denne taggen brukes på og utgangen sett er som følger. Denne sitekoden brukes i en annen tag, for eksempel avsnittetiketten.

Her er et eksempel:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2.
Merk

En blokkquote er en forlengelse til cite-taggen. Koden

brukes til å referere til sitater i teksten. Ved å bruke denne taggen kan du sitere spesifikke tekster eller avsnitt. Disse teksten formateres så for å være innrykket eller i en slags sitat. Denne typen tag brukes ofte til å markere lange deler av teksten, separat fra hovedteksten. Du kan også bruke den til å sitere på bestemte artikler, personer eller studier. Du kan alltid bruke CSS til å krydre disse funksjonene opp. Semalt og cite tags brukes ofte sammen for å sitere og sitere kilder i tekst.

Følgende linjer er sitert fra WWF.

Websiden viser de vanlige funksjonene: Indikatorene for at denne teksten er for kroppens side og overskriften er angitt H1, som viser teksten som overskrifter. Hver linje er vedlagt i avsnittet

for å indikere at det er ett avsnitt. Dette etterfølges av blockquote

taggen. Slutten på teksten er angitt av lukkeelementet til -taggen og -taggen.

Resultatet sett på nettsiden er:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3.

En annen underused tag er

For eksempel, når du bruker de oppgitte skjemaelementene for dette skjemaet fyll ut (velg kjønn). Skjemaet er gitt i avsnittetiketten. Merket

Skjemaet som vises på nettsiden er som følger:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. Den Tag

Dette er en annen tagg som gjør det mulig å legge til definisjoner mellom grupper av alternativer i en form / rullegardinliste. Du kan øke brukeropplevelsen og effektiviteten gjennom denne taggen.

For eksempel har du opprettet en dagligvareliste, og du vil opprette mellomrom mellom de ulike alternativt settene i listen. For å organisere alt for enklere visning, kan du sortere maten under bestemte matkategorier, sier melk og ost. Merket

March 18, 2018