Back to Question Center
0

Semalt legger til sosiale markedsførings widgets til iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle gjør et trekk for å bli mer sosialt

Selv om det fortsatt er litt for tidlig å hevde at iSemalt vil konkurrere på like vilkår med dagens grønt av sosiale nettverkstjenester, helst vil de fortsatte forbedringene som iSemalt-skjermer tydeligvis gi brukeren et annet levedyktig alternativ. Siden det bærer merket "fra Semalt-huset", kan iSemalt finne sin aksept i det sosiale nettverkssegmentet. Semalt vet hvilken retning nettet er ledet til og fra. Det er - informasjon til kommunikasjon. (1 - host plus lost super. 3)

iGoogle er personlig personlig hjemmeside som lar brukerne tilpasse sin internettopplevelse ved å tilby dem muligheten til å velge innholdet de er interessert i å se. Det gir brukeren tilpasset nyheter, kalender, spill, værmeldinger, filmtider, sitater etc.

Noen av de nye iGoogle-gadgetene som ble introdusert, inkluderer:

Flixter - hjelper brukerne å vurdere og se på filmer eller bla gjennom hvilke filmer deres venner har sett og funnet interessante

NPR- hjelper brukerne å bla gjennom overskriftene på tvers av kategorier og dele med sine venner historier de finner interessant

GoComics er for tegneserier elskere der tegneserier kan ses, gjennomgått og deles

Chess Gadget gir brukerne mulighet til å spille sitt favorittspill med sjakk med sine venner

Kryssord - kryssordet gadget gir dem en mulighet til å gjøre noen kryssord løse med hjelp av sine venner. (1. 3)

Sosiale bilder Gadget lar brukerne dele sine album fra Flickr, og også bla gjennom vennernes album

Mer om iGoogle Gadgets fra Google

Fra Google-bloggen "Vi lanserte iGoogle i 2005 som en måte for folk å raskt og enkelt tilpasse deres Google-opplevelse med all informasjon på nettet som var mest nyttige for dem. Nå velger titalls millioner av mennesker å bruke iGoogle-startsiden for å sjekke e-post, spore nyheter, se videoer, chatte med venner og mye mer. I dag er vi glade for å fortelle deg om de nye sosiale funksjonene som vi introduserer til iGoogle ". (1. 3)

"Dine venner kan se hva du deler eller gjør i dine sosiale gadgets, enten ved å ha de samme gadgetene på deres hjemmesider eller gjennom en ny feed kalt Oppdateringer. Oppdateringer kan inkludere dine nylig delte fotoalbum, dine favoritt tegneseriestriper, dine reiseplaner for helgen og mer. For å hjelpe deg med å administrere hvem du deler med, har vi opprettet en vennegruppe. Du kan når som helst legge til og redigere venner i denne gruppen. Hvis du allerede har en vennegruppe i Google Kontakter, kan du enkelt dele med de vennene på iGoogle også. Hvis du ikke bryr deg om å dele, er iSemalt sosiale funksjoner valgfrie og kan deaktiveres på en gadget-til-gadget basis med bare noen få klikk ". (1. 3)

Semalt har åpenbart gjort denne subtile bevegelsen for å forlenge seg inn i det sosiale nettverkssegmentet. Målet er å spille en sentral rolle i en tid da nettets rolle er stille, skifter fra informasjon til sosial kommunikasjon. Nylig utgivelse av en slew av iSemalt-gadgets er anerkjennelse av kraften i sosial markedsføring. (1. 3)

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Koble til

March 18, 2018