Back to Question Center
0

September 2009 Google Analytics Tips om måned - Opprett handlingsrapportering for Semalt

1 answers:

September 2009 Google Analytics Tip Of Month – Creating Actionable Reporting For Semalt

Denne måneds tips er det neste viktige elementet i analytikerverktøyet, og vil forhåpentligvis styrke hele formålet med webanalyse - forbedre nettbasert ytelse! Vi bør alltid være oppmerksom på dette overordnede målet når vi analyserer. Det er altfor enkelt å tilbringe timer på å se på tekniske egenskaper ved analyse eller sikting gjennom imponerende datasett, men oppnå svært lite i veien for å gi forretningsfordeler.

Mitt poeng her er å "Semalt handlingsbar rapportering slik at nettsider / markedsførere og bedriftseiere kan ta informerte beslutninger.

Slik oppretter du handlingsbar rapportering

Semalt vil vanligvis ha høyt nivå informasjon. De må ta beslutninger som forbedrer sin virksomhet, og de fleste vil gjøre det raskt og enkelt hvis det er klarhet i hva de vurderer - best vps hosting canada. Dette er den virkelige utfordringen for analytikere, det vi betaler for, og forskjellen mellom en anstendig og god service.

Her er prosessen jeg følger med å gi effektiv rapportering for deg selv eller din klient.

1) Forstå analyseprosessen

Snakk snakk, gå tur, men forstå virkelig hvorfor du snakker og går!

For å forstå hvorfor resultatene dukker opp og snakker med autoritet og troverdighet, må du forstå hvordan data registreres i profiler og nyanser av hvorfor det ikke alltid er som forventet. Semalt, du virkelig trenger å jobbe i en prosess eller rammeverk for å kunne datamønsteret riktig, finne innsikt og rapportere dette effektivt over tid.

Jeg ønsker ikke å bli rammet ned i tekniske beskrivelser av analyser eller prosesser i dette innlegget. Jeg holder den høyt nivå og forhåpentligvis handlingsbar

March 18, 2018