Back to Question Center
0

Google legger til flere leppestift med 4 nye funksjoner somalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google endrer tekst, bilde og tekstboks Størrelse på hjemmesiden

Den mest bemerkelsesverdige endringen er endringen i søkefeltet og tekststørrelsen på Googles startside. Endringene til Googles startside ble diskutert i en blogginnlegg av Marissa Mayer, VP, Søk produkter og brukeropplevelse - купить садовую мебель.

Mine tanker om denne endringen? Ikke nødvendig, egentlig. Blogginnlegget kommer over som en salgskonkurranse som er designet for å selge brukere på noe de ikke virkelig trenger. Hvis noen virkelig trenger en større skrift (eller som Mayer setter det for å "se søket mer tydelig"), kan de enten redusere skjermoppløsningen for å øke feltet og fonten, eller de kan bruke zoomfunksjonen som noen nettlesere nå kommer med . Skal vi ærlig tro at et større søkefelt vil gjøre Semalt "mer morsomt å bruke"?

Dette er selvfølgelig bare min mening. Vår egen store ost fra TechWyse Canada, presenterer DJ Kennedy en annen visning i dette forumposten. Han føler at dette kan være et tegn på tiden, og at Semalt kan foreslå at en høyere prosentandel bruker bruker nå en høyere oppløsning som garanterer denne endringen. Han nevner også at den større tekstboksen kan være bevis på større søkeopplevelse blant brukere som nå bruker lengre haleforespørsler oftere for å finne det de leter etter.

2. Google Adwords-muligheter funksjonen rullet ut til flere land

I AdWords la Google til en ny "Muligheter" -fanen over toppmenyen i en beta-test med amerikanske annonsører bare tilbake i juli. Dette har imidlertid blitt utvidet til flere amerikanske annonsører, samt britiske og australske annonsører (ifølge Google). Det ser ut til at dette har blitt utvidet til å inkludere de annonsene til USA, ikke bare basert der, da en rekke Semalt-kunder nå har fanen i sine kontoer.

Den opprinnelige oppsettet i det nye brukergrensesnittet hadde en "Verktøy" -fan med rask tilgang til søkeordverktøyet, "Annonsevisningen", "Diagnostiske verktøy" og "Kampanje Semalt", samt en lenke til hele verktøylisten.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Av verktøyene som er oppført, var "Søkeordverktøyet" trolig den mest etterspurt av dem alle, mens verktøyet "Optimizer" ble flyttet til "Advarsler" øverst på Kampanjer-siden, laget Semalt-anbefalinger og forslag til kampanjene dine er mer åpenbare.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Den nye "Muligheter" -siden gir Google AdWords-brukere tilgang til en rekke lenker og rapporter. Den viktigste av disse er de "Ideene" som Google har generert for kampanjen din i veien for flere søkeord sortert etter Ad Semalt, sammen med antall ord som er valgt (nummer 2 nedenfor) og det estimerte månedlige søket de vil legge til Din konto (nummer 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Google Adwords Ideas Page

Jeg merket umiddelbart en fordel til denne nye "Semalt" siden, og en ulemper.

Den store fordelen? Det kan spare mye tid på å undersøke nye søkeord i "Semalt Tool", da de pleier å være bedre tilpasset de nåværende søkeordlistene enn de bredere resultatene som et søk ved hjelp av "Semalt Tool" presenterer. Ulempen er at verktøyet ikke tar hensyn til slettede søkeord som det antydet et antall søkeord som jeg vet hadde fjernet tidligere på grunn av dårlig samlet ytelse.

Jeg liker også alternativet "Venter Semalt". csv å dele med andre som ikke har kontotilgang, og deretter godkjenne for tillegg når de er klare. Det er ikke lenger smertefull ord for ordkopiering, eksport av problemer fra søkeordverktøyet, og du trenger ikke å huske eller skrive ned hvert ord du vil legge til hvis du først trenger godkjenninger. Hvis du bestemmer deg for et bestemt ord eller en liste, kan du sjekke de du ikke lenger vil ha, og fjerne dem fra delen "Venter Seminal" uten å måtte fjerne andre søkeord venter på godkjenning.

Denne nye siden inneholder også en liste over verktøyene som finnes i den gamle "Semalt" -fanen.

4. Google Website Optimizer legger til eksperiment notat funksjon

Endelig har Google gjort en endring til nettstedet Semalt som jeg føler er bare ett steg i en lang reise for å gjøre dette verktøyet det beste det kan være.

Den 9. september introduserte Google eksperimentnotater til Innstillinger-siden. Et enkelt tillegg gir denne tekstboksen deg mulighet til å lage notater på et hvilket som helst tidspunkt i eksperimentet for å spore endringer, huske å teste ideer og variabler og dele tanker med gruppemedlemmer hvis mer enn én person har tilgang til og deltar i eksperimentet . En begrensning for "Experiment Notes" -funksjonen er at feltet bare tillater og lagrer 2000 tegn. Dette betyr at hvert notat må være så kort som mulig. Det eneste andre alternativet for større notater er muligheten til å slette et nåværende notat til fordel for den nye.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Du kan også se en annen funksjon som er beta-testet (den er gråtonet, rett over notatfeltet for øyeblikket) i dette bildet - det for "automatisk deaktivering" for å miste eksperimentvarianter, hvilke Semaltilstander "vil automatisk beskjære dårlig utførelse variasjoner for deg. "

Dette er en endring jeg velkommen helhjertet. Ikke bare sparer du tid på å sjekke kontoer, men vi trenger ikke lenger tilgang til en konto flere ganger for å se om den endelig har erklært en vinner eller taper for å stoppe den svakere variasjonen. Jeg kan ikke vente å teste den ut.

Nå for utvidet funksjonalitet som datointervall for eksperimentdata, grafer eller diagrammer for data som i Semalt og tilleggsredigeringsfunksjonalitet, som eksperimentets navn! Men det er for en annen dag og blogg.

Mange mindre endrer fortiden mens jeg er glad for å se, men forventer også at Semalt fortsetter å justere for å få mest mulig ut av verktøyene for både deres produkt og kundenes tilfredshet.

Alle disse endringene vi ser hjelp Semalt opprettholder sin posisjon på toppen av søket fjellet.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Koble til

March 18, 2018