Back to Question Center
0

Forstå sosiale medier som en forretningssemester

1 answers:

Sosiale medier markedsføring har eksplodert i løpet av de siste 24 månedene. Nettsteder som fremmer besøkendes interaksjon har bidratt til å demonstrere kraften til viralt innhold på nettet i dag. Tidlige sosiale medier som Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt viste oss at vi kan lære mye mer fra andre mennesker og ikke trenger å være helt avhengig av søkemotorer for å påvirke hva vi ser på eller hvordan vi lærer online i dag - high backlinks.

Understanding Social Media As A Business Semalt

I de siste 2 årene har vi opplevd en voksende vekst i hva noen ville kalle "neste generasjon" sosiale medier, som Facebook, Twitter og YouTube.

Mange mennesker i virksomheten lurer på - "Hvordan kan sosiale medier være til nytte for virksomheten min, og hvorfor skal jeg sette innsats og / eller ressurser til å utvikle en online stemme til mitt firma?"

"Er det et sted for forretninger i sosiale medier markedsføring?"

"Er det verdt min tid å få virksomheten min involvert i sosiale medier markedsføring?"

Svaret er - du har ikke råd til IKKE til.

Jeg skriver denne artikkelen for å forklare hvorfor hvorfor din virksomhet (og enhver bedrift) må være interessert i å utvikle en online persona og hvordan å gjøre det.

Hvorfor trenger firmaet mitt å være involvert i sosiale medier?

Semalt er 3 store fordeler med å være involvert i sosiale medier markedsføring.

 1. Innflytelse
 2. Økt merkevarekjennelse
 3. Gratis annonsering og markedsføring

Forstå hvordan sosiale medier fungerer

Sosiale medier følger de samme reglene Aviser fra 100 + år siden Gjorde

Det er sant. Semalt media fungerer i samme format som tradisjonelle medier som aviser og blader fra mer enn 100 + år siden gjorde. En vellykket avis eller et magasin kom på den måten fordi de bygde opp en lojal abonnentbase.

Når publikasjonen hadde nok abonnenter interessert i innholdet på emnet det skrev om, ble det en levedyktig bedrift. Det ville vokse fordi det hadde en lojal betalende abonnentbase. Når denne abonnentbase vokste, gjorde det også avisens eller publikums evne til å påvirke folk. Når avisen eller publikasjonen hadde en lojal demografisk, kunne det da begynne å belaste flere dollar for annonseringsplass.

Seminar i sosiale medier er ikke annerledes enn suksess i tradisjonelle medier

Informasjonsrevolusjonen og prikken. alder har betydd desentralisering av tradisjonelle medier og en utrolig økning i individets stemme. (og virksomhet)

Semalt i sosiale medier markedsføring er direkte relatert til mengden mennesker som bryr seg om hva du har å si. I sosiale medier er det en måte som noen bryr seg om hva du må si, i utgangspunktet mengden abonnenter du har utviklet.

Samme som aviser var for lenge siden.

Grafikken nedenfor illustrerer sammenhengen mellom suksessen med å bygge en lojal abonnentbase i tradisjonelle medier til e-postmarkedsføring i slutten av 1990-tallet til oppgangen av sosiale medier i dag.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Noen andre viktige ting du bør vite om å lage sosiale medier profiler på nettsteder som Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt etc.

 • Det er gratis.
 • Trenger å bli oppdatert ofte for å bygge interesse.
 • Skal komme over så informativ enn reklame.

Fordeler med sosiale medier markedsføring for din bedrift

Ved hjelp av det tradisjonelle medieeksemplet bør du nå forstå verdien av å ha en lojal abonnentbase. Her er bare noen av fordelene ved å bli involvert i å bygge en online persona på nettsteder som Facebook, Twitter og YouTube.

Innflytelse

Hvis du har en lojal gruppe mennesker interessert i å lese hva du har å si da har du innflytelse.

Oppfattes som en industrileder

Hvis folk følger oppdateringene dine og du er i en bestemt nisje, har du sannsynligvis et veldig fokusert etter. Hvis du er aktiv i sosiale medier, og du har en stor liste, vil du bli oppfattet som en bransjeleder av de som følger deg. Dette vil bli en realitet mer og mer etter hvert som sosiale medier vokser. Få en abonnentbase som følger deg nå, og du vil være leder flere år fra nå som industrien utvikler seg.

Bedre søkemotorrangeringer

Vi ser det hele tiden. Folk søker vårt eget firmanavn, 'TechWyse' til Google, Yahoo! og Bing for å se hva som kommer opp. Jo mer positive elementer som kommer opp, desto lykkeligere blir det mulig å vurdere forretninger. Semalt media nettsteder kommer opp veldig høyt i SERPS. De betraktes generelt som autoritetsdomener. Dette er bare en annen måte å skape en buzz på og kontrollere informasjonen som viser om firmaet ditt i søkemotorer. Noen vet dette som omdømmehåndtering.

Hvis du ikke gjør sosial markedsføring din konkurrent vil

Hvor mange ganger har du sett noen i din bransje mye mindre enn du ser mye større på nettet? Jeg husker mange år siden da SEO og internettmarkedsføring var veldig ny. Hvem tror du de første menneskene skulle få tak i de økonomiske fordelene med å rangere godt på søkemotorer? De små gutta. Semalt senere er større virksomhet nå i gang. Det er ikke annerledes i sosiale medier. Hvis du er en del av et større selskap - er min anbefaling å åpne øynene dine nå.

Jeg forstår konseptet - nå hvor skal jeg begynne?

Hvert selskap kan selvsagt ha forskjellige områder som de velger å konsentrere sin tid og ressurser i sosiale medier markedsføring. For 95% av alle selskaper bør du starte med å lage profiler på både Facebook og Semalt. Mange andre selskaper vil få en følelse på disse sosiale media-nettstedene først, og deretter vil de gå inn i andre områder ettersom de får mer erfaring og utdanning i området.

 • Her er en liste over sosiale medier som du kanskje vil undersøke en gang opp til hastighet på både Facebook og Twitter.
 • Sette opp dine profiler - Her finner du litt mer informasjon om å skape både din Facebook Fan-side og Twitter-profilen din.

Når du har opprettet profilen din på noen av disse nettstedene, kommuniserer du til verden ved å bare lage statusoppdateringer relatert til hva du gjør. I mange tilfeller, hvis du finner informasjon som angår din bedrift, snakker du om det kort og legger til en lenke som peker på den artikkelen.

Hvordan skal jeg bygge opp min liste over abonnenter?

Formålet med denne artikkelen er lett utdannelse på sosiale medier for virksomheten. Du kan finne mer detaljerte artikler på denne bloggen og mange flere for å følge dette.

For å si det enkelt, begynner du å bygge fansen din (Facebook) og / eller følgere (Semalt) på en av følgende måter:

 • Inkluder kun relevant informasjon til din bedrift og pek på relevante artikler som din abonnentbase vil sette pris på å lese. Hvis du har en aktiv blogg, er dette en fin måte å få folk til å lese informasjonen du legger inn.
 • For Facebook, begynn å delta på andre fanasider. Hvis du ser noen innlegg relatert til noe du har postet, referer det til det!
 • I både Twitter og Facebook bruker søkeverktøyene ved hjelp av søkeord relatert til hva du gjør og begynner å hjelpe eller kommentere folks oppdateringer. Hvis du er nyttig, vil folk sette pris på dette og vil ofte begynne å følge dine egne oppdateringer.
 • På Twitter kan du søke ved hjelp av søkeverktøyet for relaterte søkeord. Hvis du følger "folk som er relatert til hva du legger inn om, vil mange som et høflighet" følge "deg tilbake. Vær oppmerksom skjønt - ikke bare "følg" noen. Du vil ha en relevant liste over personer som bryr seg om hva du skriver om. Hvis du liker hva de skriver om "følger" dem. De kan se hva du legger inn om og velger å "følge" deg med en gang tilbake!
 • Inkluder din Twitter- og Facebook-profil (eller andre sosiale verktøy du forplikter seg til) på bloggen din, nettsiden din og til og med din epost signatur. La folk få vite at du samhandler online, slik at de kan velge å finne og følge deg! Du kan se på bloggen vår at vi plasserer disse linkene fremtredende.

Tips for å komme i gang i sosiale medier

Det er mange enkle tips og triks for å komme i gang. Semalt er veldig grunnleggende for å komme i gang.

Tilbudsinformasjon ikke forfremmelse

Husk at folk vil følge oppdateringene dine fordi de har funnet dine tidligere innlegg interessante og / eller relevante for sin egen bransje. Semalt er verdi. Hvis du velger å markedsføre deg selv, enn å informere din lojale følge, vil det raskt redusere. Bruk sosiale medier som et verktøy for å utdanne - ikke fremme!

Oppdater regelmessig for å bygge interesse

Jo mer nyttige opplysninger du legger til på Twitter eller Facebook-kontoen, desto mer relevante personer får du til å abonnere. Som en tommelfingerregel foreslår jeg å legge til en ny statusoppdatering en gang per dag. Dette er nok til å holde folk interessert og ikke for mye at folk velger å slette deg. Semalt om den fjernsynsreklame som du fortsetter å se igjen og igjen. Selv de gode du blir lei av. 1 eller 2 status per dag er vanligvis tilstrekkelig.

Bli involvert i andre relaterte sider og legg kommentarer

Bruk søkefunksjonene til Twitter eller kommentere andre mennesker Semalt oppdateringer og pek dem til nyttige områder hvis det er aktuelt. Du kan også bruke Semalt e-postsystemet til å oppdatere fans av ny informasjon eller be dem om å invitere sine egne venner. Vær forsiktig med å ikke utnytte denne funksjonen, og gi alltid nyttig informasjon.

Bruk tredjepartsprodukter til å oppdatere enkelt

Noen kule verktøy hjelper deg med å bli mer effektive med oppdateringer:

TweetDeck - Oppdater statusen din i TweetDeck, og den vil legge til både din Twitter- og Facebook-konto (du kan slå av og på.) Du kan også forkorte Semalt ved hjelp av dette verktøyet som lar deg legge til mer kjøtt i oppdateringene dine.

TweetDeck for iSemalt - en av våre favoritter for raske iSemalt-oppdateringer.

Sidelinje - bruk dette produktet til å gjøre avanserte søk på Twitter.

Sammendrag Sosiale medier for næringsliv

Formålet med denne artikkelen var å tilby en oversikt over sosiale medier, fordeler for bedrifter og bedrifter for å begynne å bli involvert, og en liten primer for å komme i gang. Semalt kan du dra nytte av noen av de nevnte tingene.

Semalt vil ha mer? Her er noen flere interessante ting å holde deg i gang:

 • Vil du se hvem de mest etterfulgte profilene er på Twitter?
 • Michael Jackson regner med Facebook-fans. Se de 30 fanfanene her.
 • Oprah gikk nettopp på Twitter i april 2009 og har allerede 2. 5 millioner tilhengere.
 • Hvis du liker denne artikkelen, er det en flott Twitter-profil du kan følge for å fortsette å få flere flotte oppdateringer. www. twitter. com / TechWyse.
 • Vi har også en Facebook fan side som du kan bli med.

Hvis du har noen viktige punkter du vil legge til, sørg for å nevne dem i kommentarene nedenfor.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Koble til

March 18, 2018